A Grandalla ens divertim sota zero!

El darrer dissabte 20 de maig els participants del programa Volem Sortir! van passar una tarda ben original i divertida al que és ja un clàssic a la Ciutat Comtal: l’Icebarcelona, el bar de gel.

Obert des del novembre de 2007, l’Icebarcelona ofereix un ambient experimental i vanguardista a 5 graus sota zero, dissenyat per artistes de reconeixement internacional. La temàtica de la sala, la il·luminació i les escultures es renoven al menys dos cops l’any, a fi de que aquell que el visita hi vegi alguna cosa diferent cada cop que hi vagi. En aquesta ocasió, els participants vàren gaudir d’un ambient decorat a partir de la saga d’Star Wars.

Pla general de l’IceBarcelona

La visita del grup de Grandalla va durar aproximadament 45 minuts i incloïa jaqueta, guants i un còctel exclusiu preparat per les condicions de fred.

Els còctels gelats que es van prendre els nois i noies
Tot el grup a l’Icebarcelona

Curiositats de l’Icebarcelona

  • L’IceBar fou inaugurat, com us dèiem anteriorment l’any 2007 de la mà d’empresaris holandesos que, havent visitat l’Ice bar a Amsterdam van pensar en trasllador la idea al costat de la platja, on la diferència de temperatura a l’estiu entre la mateixa i el bar pot arribar als 40ºC. El proper mes de nombre Icebar farà 10 anys.

  • El gel necessari per construir el bar de gel en la seva totalitat ascendeix al voltant de 25 tonelades. Els blocs són transportats en un camió frigorífic provinent de Bèlgica, en més de 200 barres ja tallades, de 100 x 50 x 20 cm. Tot el material que s’utilitza per a la decoració del bar és gel genuí. La remodelació total del bar de gel es fa un cop a l’any, i el procés dura 4 dies.

  • La remodelació del bar de gel es fa fonamentalment per qüestions estètiques. Les escultures, després de l’estiu, van perdent definició. No és difícil imaginar que cada cop que la porta s’obre, aire a més de 30ºC entra a la nevera, el que prodeux la inevitable erosió en el material decoratiu. Per un altre cantó, com si fos un museu, Icebarcelona exposa una temàtica diferent amb cada renovació

Des de Grandalla volem donar les gràcies a l’Icebarcelona pel tracte rebut. Tornarem encantats! 🙂

Leave A Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Translate »