A Grandalla som clicks!

El darrer dissabte 6 de maig els participants de l’Esplai dels Dissabtes van realitzar una sortida ben interessant: una visita a l’exposició més gran d’Europa de diorames de gran tamany de clicks de Playmòbil, que va tenir lloc al recinte de Fira Sabadell.

Els populars clicks Playmobil

Amb aquesta activitat, Fira Sabadell mostra l’exposició de més gran tamany de clicks de Playmobil, joguina de referència de moltes generacions que s’ha convertit en un objecte de col·leccionisme. L’exposició, organitzada per l’Ajuntament de Sabadell, Fira Sabadell i l’Associació Catalana Catclicks, pretén acostar a tothom a aquestes figures i els escenaris que es poden reproduir amb la gran quantitat d’accessoris, vehicles o edificis dels que disposen aquests ninots.

Detalls de la Fira de clicks

En aquest ambient, els participants de l’Esplai dels dissabtes vàren poder conèixer la varietat de figures existents i els escenaris que es poden reproduir, així com la gran quantitat de vehicles, edificis i accessoris d’aquests ninots. També vàren poder admirar els diorames de grans dimensions creats per l’esdeveniment.

Els participants de l’Esplai dels Dissabtes i dues de les monitores amb un click gegant

Leave A Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Translate »