Acomiadem l’any amb el tradicional Dinar de Nadal

El darrer dissabte 17 de desembre va tenir lloc el ja tradicional dinar de Nadal de Grandalla. A la trobada, que s’ha celebrat per tercer any consecutiu a la Masia de Can Jonqueres, a Sabadell, hi van assistir tots els socis, monitors i voluntaris de la organització.

El dinar va començar a les 13.30h i els assistents van poder gaudir de diferents plats típics de Can Jonqueres com fusta d’embotits i musclos de primer, graellada de carn de segon i un boníssim pastís de postres.

Alguns dels socis de Grandalla, durant el dinar

Perspectiva general del dinar

Aquest any el dinar de Grandalla va comptar amb un visita especial: un elf de Nadal. Aquest dolç personatge nadalenc no era un altra que la Cristina Romero, qui actualment està a càrrec de l’Espai Creatiu que es fa a Grandalla cada dimecres a la tarda. Amb una caracterització molt ben treballada, mostra del seu gran talent, l’elf va ser la sensació del dinar.

Els monitors de Grandalla durant el dinar i un elf infiltrat

La Cristina Romero, caracteritzada d’elf, i la Palmira Pérez, membre del consell rector de Grandalla

La Cristina Romero, caracteritzada d’elf amb alguns dels socis de Grandalla

Un cop acabat el dinar els comensals van desplaçar-se cap al pis de dalt de la masia de Can Jonqueres, on es va poder gaudir d’una estona de ball amb música del moment i d’un photocall de Grandalla en el què tots els que hi van voler van poder fer-se una fotografia. La jornada va acabar al voltant de les 18.00h de la tarda. Amb aquesta diada festiva de dinar Grandalla vol tancar l’any agraint a tots els participants de l’entitat la implicació mostrada amb l’entitat en aquest any que deixem enrere i manifestar la il·lusió amb què encetarem el proper any.

Els comensals disfruten alegrement de l’estona de ball

 

Llegir altres publicacions

Desconnecta a Vilanova y la Geltrú para Todos los Santos.

 Desconnecta a Vilanova 2019. En el puente de  Todos los Santos  fuimos a Vilanova y la Geltrú.  Una vez allí fuimos a visitar el museo del Ferrocarril . Después de la visita, nos marchamos a comer y hacer un pequeño descanso. Para acabar el día, luego de cenar salimos de marcha a celebrar el Halloween.

Leer más »
Vilanova i la Geltrú
Desconnecta

Desconnecta a Vilanova i la Geltrú per Tots Sants.

Desconnecta a Vilanova 2019.  En el Pont de Tots Sants vam anar a Vilanova i la Geltrú. Un cop allà vam anar a visitar el museu del Ferrocarril. Desprès de la visita, vam marxar a dinar i fer un petit descans. Per acabar el dia, després de sopar, es va sortir de marxa a celebrar

Leer más »