Acord entre Grandalla i l’Agencia Catalana de Joventut i XANASCAT

Aquest divendres 23 de setembre de 2016, el president de Grandalla, Josep Pardina Ribas i  el director de l’entitat , Pau Vilaseca Monforte, s’han reunit amb el Sr.Francesc Poch i Ros, Director general de l’Agència Catalana de la Joventut i el Sr. Josep M. Serrano i Cuestas – Director de Màrqueting i Producte ,  amb motiu de la signatura d’ un conveni de col·laboració en estades a la Xarxa Nacional d’Albergs Socials de Catalunya.

grandalla_4

Josep M. Serrano (Director de Màrqueting i Producte), Pau Vilaseca (Director de Grandalla), Josep Pardina (President de Grandalla), Francesc Poch (Director General de l’Agència Catalana de la Joventut)

Aquest conveni, permet a Grandalla  reduir el sobrecost que han de patir les persones amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament degut a les necessitats de suport a l’hora de realitzar activitats de la vida diària, activitats laborals, de formació i també per organitzar-se el temps de lleure.

Gràcies a aquest conveni Grandalla podrà augmentar el nombre de places i d’estades i  oferir-les  a totes les persones que estiguin interessades amb independència de ser socis o no de Grandalla i oferir el servei a altres famílies i/o persones amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament que ho necessitin o vulguin gaudir del lleure.

Els objectius d’aquestes estades són millorar l’autonomia de les persones amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament i mantenir o millorar la seva salut física, mental i de relacions socials promovent i fomentant relacions d’amistat  i al mateix temps, conèixer diferents destins del nostre país.

Signatura del Conveni amb el Sr. Cesc Poch (Director General de l'ACJ) i el Sr. Josep Pardina (President de Grandalla)

Signatura del Conveni amb el Sr. Cesc Poch (Director General de l’ACJ) i el Sr. Josep Pardina (President de Grandalla)

Pel que fa a les famílies i cuidadors, aquestes estades els hi ofereix  disposar d’un respir i així poder tenir temps per dedicar-se a si mateixos o a la resta de la família amb la seguretat de que els seus fills amb discapacitat  reben un servei de qualitat amb activitats adaptades a les seves necessitats.

El lleure de persones joves amb discapacitat intel·lectual és d’una importància bàsica ja que incideix directament en la seva qualitat de vida i els permet establir relacions socials a les que normalment accedeixen de forma limitada i amb dificultats. La nostra tasca és, en definitiva, trencar l’aïllament d’aquest col·lectiu que, per inèrcia, tenen tendència a quedar-se a casa, mantenint un relació social pobra i reduïda.

Repercussió als mitjans

Agència Catalana de la Joventuthttp://www.acjoventut.cat/ca/actualitat/xarxa-nacional-dalbergs-socials-de-catalunya-14/2016/09/23/acord-entre-lagencia-catalana-de-la-joventut-i-lentitat-grandalla-309/ 

Radio Sabadell: Notícia web ;  Migdia InformatiuPlaça Major

Leave A Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Translate »