Activa’t Creuer pel Mediterrani.

Creuer pel Mediterrani 26 al 29 d’Octubre  del 2019. 

El grup de Grandalla va salpar del port de Barcelona el dia 26 direcció a Marsella a França i després a Savona Itàlia. Dues destinacions molt boniques.

A Marsella es va fer un recorregut per tota la ciutat, i vam visitar la Bàsilica de Notre Damme de la Garde. El mercat  del port és molt bonic i  estava ple de vida i vam visitar moltes parades. També ens va agradar moltissím.

La següent parada del creuer va ser la ciutat de Savona. Vam recórrer el casc antic al costat del port amb els seus carrers estrets, plens de botigues . També vam visitar la Fortalessa del Priamar un espectacular construcció que ens va agradar molt.

En el creuer ens ho vam passar d’allò més bé, i vam gaudir de la vida a bord (menjar, piscina, ball i espectacles). Ja tenim ganes de el següent, va ser molt divertit.

Llegir altres publicacions

Desconnecta a Vilanova y la Geltrú para Todos los Santos.

 Desconnecta a Vilanova 2019. En el puente de  Todos los Santos  fuimos a Vilanova y la Geltrú.  Una vez allí fuimos a visitar el museo del Ferrocarril . Después de la visita, nos marchamos a comer y hacer un pequeño descanso. Para acabar el día, luego de cenar salimos de marcha a celebrar el Halloween.

Leer más »
Vilanova i la Geltrú
Desconnecta

Desconnecta a Vilanova i la Geltrú per Tots Sants.

Desconnecta a Vilanova 2019.  En el Pont de Tots Sants vam anar a Vilanova i la Geltrú. Un cop allà vam anar a visitar el museu del Ferrocarril. Desprès de la visita, vam marxar a dinar i fer un petit descans. Per acabar el dia, després de sopar, es va sortir de marxa a celebrar

Leer más »