Activa’t Creuer pel Mediterrani.

Creuer pel Mediterrani 26 al 29 d’Octubre  del 2019. 

El grup de Grandalla va salpar del port de Barcelona el dia 26 direcció a Marsella a França i després a Savona Itàlia. Dues destinacions molt boniques.

A Marsella es va fer un recorregut per tota la ciutat, i vam visitar la Bàsilica de Notre Damme de la Garde. El mercat  del port és molt bonic i  estava ple de vida i vam visitar moltes parades. També ens va agradar moltissím.

La següent parada del creuer va ser la ciutat de Savona. Vam recórrer el casc antic al costat del port amb els seus carrers estrets, plens de botigues . També vam visitar la Fortalessa del Priamar un espectacular construcció que ens va agradar molt.

En el creuer ens ho vam passar d’allò més bé, i vam gaudir de la vida a bord (menjar, piscina, ball i espectacles). Ja tenim ganes de el següent, va ser molt divertit.

Llegir altres publicacions

Volem sortir

Engresca’t amb gossos

Dissabte 30 d’abril vam comptar a Grandalla amb uns convidats molt especials. Engresca’t faintervencions assistides amb gossos dissenyades per promoure la millora de la qualitat de vida de lespersones. Fomenta la responsabilitat, afavoreix la motivació, disminueix l’ansietat i l’estrès. Interactuantamb gossos podem millorar l’estat anímic, augmentar l’autoestima i reduir el sentiment de soledat iaïllament. A

Leer más »
Activat

Activa’t Setmana Santa: Torremolinos

No us podeu imaginar el que significa per nosaltres tornar a viatjar, a passar uns dies amb la millorcompanyia. Gaudir del bon temps, del mar, de la bona vida.Aquesta Setmana Santa hem anat a Torremolinos. Van poder visitar la ciutat i els seus parcs que sonincreïbles, així com les processions i les tradicions més malaguenyes.No

Leer más »