ACTIVA’T FLORÈNCIA 2019 (24/08/19 AL 29/08/19)

ACTIVA’T: FLORÈNCIA.

Dins del programa activa’t aquest agost és  es va fer un nou viatge. El lloc escollit ha sigut la bonica Capital de la Toscana i els seus voltants. Els viatgers de Grandalla, hem visitat aquest indret tant bonic.

No Solament vam mirar i disfrutar aquesta ciutat tant genial sinó que és va poder fer una escapada a la localitat veïna de Pisa. Un cop allà és va mirar la part més famosa i coneguda de la zona del Duomo i la Torre Inclinada.

A la ciutat de Florència , que es la ciutat on estavem vam disfrutar de moltes coses  entre elles les  següents: el Ponte Vecchio amb unes vistes increïbles al riu, la Piazza de la Signoria una plaça molt bonica, La Galeria dels Uffizzi un edifici en forma de castell i que té moltes obres d’art per mirar i perdres. I per últim la plaça del mercat on podem trobar la famosa figura del “porcellino” un altre reconet també molt agradable. I no ens oblidem del menjar que vam disfrutar (pastas, lasanyes, pizzes i gelats) ja que feia molta calor i estan molt bons. Finalment dir que  es va disfrutar molt i ja esperem el següent.

    

Leave A Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Translate »