ACTIVA’T FLORÈNCIA 2019 (24/08/19 AL 29/08/19)

ACTIVA’T: FLORÈNCIA.

Dins del programa activa’t aquest agost és  es va fer un nou viatge. El lloc escollit ha sigut la bonica Capital de la Toscana i els seus voltants. Els viatgers de Grandalla, hem visitat aquest indret tant bonic.

No Solament vam mirar i disfrutar aquesta ciutat tant genial sinó que és va poder fer una escapada a la localitat veïna de Pisa. Un cop allà és va mirar la part més famosa i coneguda de la zona del Duomo i la Torre Inclinada.

A la ciutat de Florència , que es la ciutat on estavem vam disfrutar de moltes coses  entre elles les  següents: el Ponte Vecchio amb unes vistes increïbles al riu, la Piazza de la Signoria una plaça molt bonica, La Galeria dels Uffizzi un edifici en forma de castell i que té moltes obres d’art per mirar i perdres. I per últim la plaça del mercat on podem trobar la famosa figura del «porcellino» un altre reconet també molt agradable. I no ens oblidem del menjar que vam disfrutar (pastas, lasanyes, pizzes i gelats) ja que feia molta calor i estan molt bons. Finalment dir que  es va disfrutar molt i ja esperem el següent.

    

Llegir altres publicacions

Volem sortir

Engresca’t amb gossos

Dissabte 30 d’abril vam comptar a Grandalla amb uns convidats molt especials. Engresca’t faintervencions assistides amb gossos dissenyades per promoure la millora de la qualitat de vida de lespersones. Fomenta la responsabilitat, afavoreix la motivació, disminueix l’ansietat i l’estrès. Interactuantamb gossos podem millorar l’estat anímic, augmentar l’autoestima i reduir el sentiment de soledat iaïllament. A

Leer más »
Activat

Activa’t Setmana Santa: Torremolinos

No us podeu imaginar el que significa per nosaltres tornar a viatjar, a passar uns dies amb la millorcompanyia. Gaudir del bon temps, del mar, de la bona vida.Aquesta Setmana Santa hem anat a Torremolinos. Van poder visitar la ciutat i els seus parcs que sonincreïbles, així com les processions i les tradicions més malaguenyes.No

Leer más »