Amb el teu vot podem millorar molt! Ens ajudes? :)

Aquest contingut també està disponible en: Español

Ens adrecem a tots vosaltres perquè necessitem la vostra ajuda en un projecte molt important que pot beneficiar molt a Grandalla! Es tracta de que ens doneu el vostre vot a la segona edició del Retorn Social de La Crida. Tot seguit us expliquem què és aquest projecte i com podeu fer-nos arribar el vostre vot. Us n’estarem molt agraïts!

Què és el Retorn Social de La Crida i com li afecta a Grandalla?

El Retorn Social és la iniciativa de La Crida per Sabadell per donar suport a la realització de projectes col·lectius i transformadors de Sabadell a través de destinar part dels seus fons econòmics a aquests projectes. Aquests recursos econòmics provenen del límit salarial de les regidores de la Crida a l’Ajuntament, que seguint el codi ètic, retornen el romanent del seu sou a la ciutadana a través del retorn social.

Aquest any Grandalla ha presentat el seu projecte per tal de participar en aquest Retorn Social i ser candidat a rebre part d’aquestes ajudes.

Quin projecte presenta Grandalla?

La nostra entitat ha presentat el projecte “Desconnecta: un respir per a totes les famílies”. El Desconnecta ja és conegut per a vosaltres i és el programa mitjançant el qual oferim estades de cap de setmana per a persones amb discapacitat intel·lectual que permetin que les persones cuidadores puguin passar un temps sense la responsabilitat que suposa la cura i gaudir del seu temps lliure. Si rebem l’ajuda de La Crida podrem fer que aquest projecte passi a una nova dimensió tot garantint que totes les famílies, independentment de quina sigui la seva realitat econòmica, puguin accedir com a mínim a un respir gratuït a l’any. En aquest enllaç de La Crida podeu llegir el projecte complet: http://retornsocialcrida.cat/projectes/un-respir-per-a-totes-les-families/

Com puc votar a Grandalla?

Tots els projectes que s’han presentat a La Crida, entre ells el nostre, s’han fet públics a una pàgina web habilitada a tal efecte, que és la següent: http://retornsocialcrida.cat/. En aquesta pàgina es presenten tots els projectes en tres categories: ajuts de menys de 500€, ajuts d’entre 501 i 2000€ i ajuts d’entre 2001 fins a 6000€ (aquí podeu trobar a Grandalla).

Per tal de realitzar la votació haureu d’entrar a aquesta pàgina: http://retornsocialcrida.cat/votacions-2/

Cada persona que vulgui realitzar una votació haurà de donar-se d’alta i identificar-se a la pàgina web i podrà votar només una vegada. El procés és molt senzill:

  • Primer, us haureu de registrar: us demanarà el nom, un correu electrònic, la vostra edat, el barri i el vostre DNI (això és per tal d’assegurar que només voteu una vegada).

  • Tot seguit, us enviaran un correu electrònic mitjançant el qual podreu accedir a l’enquesta.

  • Un cop a l’enquesta, haureu de triar quin és el projecte que voleu que guanyi a cada categoria. Quan arribeu a la última categoria (fins a 6.000€) no oblideu de posar Grandalla en primera posició!! És molt fàcil trobar-nos: una foto blau amb una maleta al mig en la que hi diu Desconnecta.

Aquesta és la imatge que identifica el nostre projecte

Els ajuts només seran concedits als projectes més votats en cada categoria així que ja sabeu, animeu-vos a votar el projecte de Grandalla!!!

Esperem els vostres vots!! Moltíssimes gràcies!!

Leave A Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Translate »