Anem al Zoo!

El 27 de juny els nois i noies del Casal Jove van visitar el Zoo de Barcelona, on s’ho van passar d’allò més bé.

Durant la visita, els nois i noies van poder observar diferents tipus d’animals procedents dels cinc continents. De forma amena i divertida van aprendre curiositats sobre les espècies animals que hi varen trobar.

Visitant els animals del Zoo
Visitant els animals del Zoo
Visitant els animals del Zoo
Visitant els animals del Zoo
Visitant els animals del Zoo

A més, a la Granja, una de les instal·lacions de què disposa el Zoo, van poder tocar i estar en contacte directe amb els animals. En aquest espai hi viuen cabres, vaques, ponis, ovelles, porcs, cavalls i rucs, fins i tot un burro català, una espècie que va estar a punt d’extingir-se. L’objectiu d’aquest espai és permetre el contacte amb les espècies domèstiques i de granja, ja que la majoria freqüentment vivim a la ciutat i no tenim ocasió de tractar directament amb animals. Per això, a hores determinades, amb la supervisió d’un treballador del Zoo, els més joves poden entrar als recintes de les petites cabres o ovelles per acariciar-les i jugar una estona.

A la Granja
A la Granja

No va faltar tampoc la foto tradicional al Zoo gràcies al muntatge que tenen preparat a la sortida:

Gràcies per l’assistència i l’alegria de tots aquests nois i noies, així com els monitors, que han fet que les sortides i excursions del Casal Jove hagin estat estupendes!!

Leave A Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Translate »