Benicàssim 2015

Diumenge 19 d’abril

Per fi ha arribat el dia que tant estàvem esperant: el viatge cap a Benicàssim. Aquest mati hem agafat l’autocar cap a les 10, primer els del Vallès i després els de Barcelona. Hem sortit molt puntuals i en poca estona ja estàvem fent la primera parada per esmorzar. Després ens hem fet una foto a l’aqüeducte de Tarragona i hem continuat el viatge.

Cap a les 14.00h com ja teniem gana hem parat a Peñíscola per dinar i fer una mica de turisme a la zona del Castell del Papa Luna, i una altre cop cap a l’autocar que ja ens ha portat cap a l’hotel a Benicàssim.

Turisme a la zona del castell Papa Luna

En arribar al hotel ens hem repartit les habitacions i ens hem pogut relaxar una miqueta. Després hem fet una volta pels voltans del hotel i hem anat a sopar, estava boníssim. Per acabar el dia hem anat a fer un refrec i a descansar que estem molt cansats de viatge.

Dilluns 20 d’abril

Avui ens hem llevat no gaire d’hora així que hem descansat per marxar cap a les bodegues situades al centre de Benicàssim. Una monja del convent de les Carmelites ens ha fet la visita per la fàbrica de licors. Allà hem pogut veure com es destil·laven els licors i els preparaven per la venda, un a un. Després hem anat cap al centre on hi havia el punt d’informació i les primeres botigues que hem vist a Benicàssim des que vam arribar.

A la tarda el nostre xofer Gerard ens ha portat cap al Paratge Natural del Desert de les Palmes. Allà hem pogut gaudir d’unes increïbles vistes de Benidorm, de les runes de l’antic monestir de les Carmelites i hem visitat el Nou Monestir.

Paratge natural del desert de les Palmes

Per acabar aquest gran dia hem anat a prendre un refresc a un bar a la platja. Finalment hem tornat a l’hotel per descansar que demà toca més.

Dimarts 21 d’abril

Aquest matí hem anat al centre històric de Castelló on hem pogut veure l’Antic casino, el Teatre, l’Ajuntament, la Catedral i el Mercat, un edifici molt bonic amb una gran varietat de peix. També ens ha donat temps per fer un passeig pels carrers dels centre que estan plens de botigues. Hem parat per poder mirar i remenar, i alguns de nosaltres hem comprat records.

Al teatre principal de Castelló

A l’arribada al hotel hem entrat directes al menjador i després a descansar. A la tarda hem anat a la piscina i a donar un volt pel centre de Benicàssim que encara no l’havíem visitat. A la nit, mentre alguns miraven el partit del Barcelona per la televisió, altres hem aprofitat per ballar al hotel i fer amics. Hem causat tant furor que ens han demanat que anem demà també.

Dimecres 22 d’abril

Avui ha estat un dia complet: de bon matí hem agafat l’autocar i no hem parat fins a les sis i mitja de la tarda. Només sortir de Benicàssim hem parat a un poble que es diu Vilafamés, un poble medieval amb un castell situat a la part alta. Per arribar havíem de pujar i pujar però a mitja pujada ha començat a ploure i alguns hem tornat fins l’autocar i d’altres hem arribat a dalt de tot del Castell.

Després hem visitat Morella, on hem pogut entrar a l’Ajuntament on estaven els gegants. També hem pogut caminar per la muralla i les seves torres, el convent de Sant Francesc, l’església i totes els petits racons del poble, botigues i cases. Hem dinat un pícnic i ens hem près un cafè a la plaça del poble.

A l’Ajuntament de Morella

Cap a la tarda hem anat al autocar i cap a l’hotel a descansar. A la nit degut a l’èxit que vam tenir ahir hem tornat a ballar al hotel ja que els avis ens ho han demanat.

Dijous 23 d’Abril (Sant Jordi)

Després de la gran demanda d’anar a conèixer Marina d’Or i anar a algun mercat avui hem anat cap allà. Hem trobat tot tipus d’articles roba, records, estris de cuina, mantes, tovalloles… però el que mes ens ha agradat a estat poder tocar, remenar i preguntar. Alguns de nosaltres hem perdut la noció del temps i l’autocar ens ha hagut d’esperar, al arribar els monitors ens tenien una sorpresa preparada ens han portat a un altre mercat al de Benicàssim, no després de prendre un refresc per fer passar la calor, a estat un mati rodó on hem pogut comprar regalets per tota la família i amics.

Hem dinat a la hotel com tots els dies en un bufet lliure que ens a encanta ja que hi ha de tot tipus de menjar, a la planxa, amanides, postres… I a la tarda a remullar els peus a la platja de Benicàssim que encara no havíem trepitjat, i com hem arribat d’hora de la platja hem jugat una estona al parxís abans de sopar i a la nit ball i refresc.

Jugant al parxís

1 comment on “Benicàssim 2015”

Leave A Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Translate »