Cartagena 2016

A continuació podeu llegir el diari a bord que ens han fet arribar els participants del VacanCET a Cartagena durant l’any 2016:

Diumenge 21 de febrer de 2016

Avui al migdia ens hem trobat tots a l’estació de Sants i ens hem preparat per agafar el tren. A dos quarts de tres de la tarda hem començat a pujar al tren, a col·locar les maletes als seus compartiments i a buscar el lloc que teniem assignat. A les 3 de la tarda hem sortit molt puntuals cap a la nostra destinació, molt il·lusionats. Cap a mitja tarda hem aprofitat per berenar una mica, i més tard hem disfrutat de la degustació de truita de patates cassolana. La vetllada ha estat amenitzada pels jocs continus de l’Alan, el company de viatge de dos anys que tenia distret a tot el vago. Un cop haver-nos despedit d’ell, ens hem preparat per baixar del tren i hem fet camí cap a l’Hotel Carlos III, on ens esperaven amb un bon sopar.

Tot el grup a l’estació de Sants, abans d’encetar el viatge

El sopar ens ha agradat molt, ja se sap que tenir gana sempre ajuda. Ens han atès molt amablement i ens han comentat que la resta de dies farem el dinar i sopar al mateix lloc. A les 12 de la nit hem aprofitat per felicitar tots a la Raquel, que feia anys. Després hem anat a buscar les claus de les habitacions i ens hi hem instal·lat. Les habitacions són ben acolorides i d’estil modern, i la veritat, ens han encantat a tots.

Tot el grup a la porta del nostre hotel a Cartagena, el Carlos III

Dilluns 22 de febrer de 2016

Avui ens hem llevat ben d’hora per poder situar-nos a la ciutat de Cartagena. Hem esmorzat  al buffet lliure de l’hotel i un cop acabat ens hem arreglat per sortir. Hem passejat per l’Avinguda Carlos III fins al cor de la ciutat. Hem visitat el carrer Major i també hem anat a l’Oficina de Turisme a buscar més informació de tot el que podiem veure. Com que avui els museus eren tancats, hem fet un passeig per la zona marítima i hem tingut una estona lliure. Després, ja amb força gana, hem retornat cap a l’hotel a menjar. El dinar era boníssim, i ens han tractat molt bé. Després del postre hem tingut una sorpresa, un pastís d’aniversari de la Raquel. Ens ha agradat molt ja que era de xocolata.

A l’Escala del Rei Carles III

Després de dinar i de descansar una miqueta, ens hem posat en marxa. Hem anat resseguint tota la muralla per la part externa, i hem vist la part fortificada de la ciutat. Hem fet una volta per l’altra part del passeig marítim i cap al final de la tarda hem aprofitat i ens hem près un refresc. Després, ja era tard i hem tornat cap a l’hotel, a fer l’últim àpat del dia. Un cop a l’hotel hem conegut a la monitora Iris. Despres d’un bon sopar i amb moltes ganes Cartagena nocturna ens espera, amb poc èxit de llocs ja que tots els bars estan tancats per ser dilluns nit, pero amb un cop de sort hem pogut fer un beure a un local a prop del port.

Dimarts 23 de febrer de 2016

El dia ha començat amb un bon esmorzar al bufet de l’hotel. Un cop preparats ens hem posat en camí cap el passeig “Alfonso XII”, on hem trobat diferents escultures al costat del port i ens hem fet varies fotos divertides. Després ens hem dirigit cap al museu naval on hem vist vàries coses com: maquetes de vaixells antics, mapes cartogràfics, uniformes navals antics, armes, etc.

Al passeig Alfons XIII

Un cop visitat ens hem dirigit cap l’edifici Isaac Peral que va construir el primer submarí. Durant la visita hem coincidit amb un grup que venia de granada molt simpàtics i amb ell hem compartit impressions sobre l’exposició. Un cop a l’hotel ens esperava un bon dinar, amb llenties caseres. Un cop ben descansats ens hem dirigit cap el museu militar i a una exposició sobre el Sirio que és un vaixell que es va enfonsar a les costes de Cartagena al 1906. Ben aprop s’hi trobaven les muralles Romanes, les quals hem visitat i ens han explicat la seva història de les runes romanes, l’època medieval i la guerra civil. Un cop al casc antic hem fet un bon beure fins l’hora de sopar on hem vist el Barça. Un cop acabat ena hem dirigit cap el bar Montana que esta situat al costat de l’hotel.

Dimecres 24 de febrer de 2016

Amb molta energia i alegria hem començat un nou dia. Avui es dia de mercadillo a Cartagena i  es pot gaudir de diferents tipus de mercaderies típiques com roba, sabates, etc. Un cop vist el mercadillo de Cartagena ens hem dirigit cap al “Museo Militar” que com el seu nom indica és sobre armes diferent material i vehicles militars. Un cop allà ens ha acompanyat el nostre guia de 89 anys que ha viscut molts anys a Catalunya. Ens ha explicat moltes coses interesants sobre les armes i els míssils. Un cop acabada la visita hem anat a dinar.

Després de la migdiada hem visitat el Castillo de la Concepcion, en el que hia ha un parc amb jardins i on hem vist peons reials i ànecs. Hem  arribat al mirador on hem gaudit de les vistes de tota la ciutat i dell mar, i on hem fet unes fotos molt maques amb companyia dels animals del parc. De camí cap el centre hem vist el Tearo Romano que és molt gran. Un cop al centre hem fet un beure, i, a l’hotel, ens esperava una bona lasanya. Mmmm!

Sopant la boníssima lassanya a l’hotel

Dijous 25 de febrer de 2016

Avui al matí hem anat al port on s’hi troba el  Museu de Arqueologia sub aquatico. Allà hem gaudit molt de les eines interactives que té el museu, hem après moltes coses sobre la història oculta dels nostres mars amb les seves col·leccions de àmfores i monedes extretes de les seves excavacions marines.

Al museu d’arqueologia sub aquàtic

Amb molta gana hem tornat a l’hotel per dinar un bon estofat de mongetes. Un cop plens hem fet una bona migdiada, per què avui tocava tarda de compres!!! I, a mitja tarda… sorpresa!! Sense saber res els monitors ens han portat a menjar una hamburguesa aprofitant que es el penúltim dia del viatge. Per sopar ens han fet especialitat de la casa: pollastre amb cervesa UMMM BONISIM!!!!! Després ens hem preparat posant-nos ben guapes i guapos per la festa d’aquesta nit!

Translate »