Castro Urdiales i Laredo. Quart dia de l’Activa’t a Cantàbria (6 d’agost)

Avui ha estat un dia una mica diferent: hem estat tot el dia de parranda. Al matí ben d’hora hem marxat cap a Castro Urdiales, que és l’últim poble de Cantàbria per la costa abans d’arribar al País Basc. Allà hem pogut visitar el castell de defensa que tenien i el far, que era molt bonic. També hem anat a fer un passeig per la platja i pel passeig marítim i cap al centre per tenir una estona lliure.

Baixant a la platja de Laredo

Baixant a la platja de Laredo

Quan ens hem retrobat tots l’autocar ens ha portat fins a Laredo, per visitar el seu nucli urbà que data de temps romans i la seva magnífica platja de sorra de 5km. Quan hem arribat el primer que hem fet ha estat anar a la platja per dinar. Quan hem acabat de dinar els que volíem banyar-nos ens hem quedat a la platja i els que no volíem fer el bany hem anat a passejar. Al retrobar-nos els dos grups hem anat a conèixer el centre romà i fer un refresc per descansar una estona i cap a l’hotel.

Després de sopar hem anat al bar de l’hotel a fer un refresc, perquè així a mesura que volíem podien anar directament a l’habitació a descansar, que avui ha esta un dia molt cansat.

Leave A Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Translate »