Club Social Grandalla: oferta 2017/18

Aquest contingut també està disponible en: Español

Ja teniu disponible la oferta del Club Social Grandalla per al nou curs 2017 – 18! Tot i que encara ens queda estiu per endavant, us les presentem perquè us les pugueu mirar amb tranquil·litat durant les vacances i decidiu a quines us agradaria apuntar-vos.

Com veieu, en aquesta nova temporada, a més d’oferir-vos les activitats que més us agraden, com cuina, dansa o música, tornem a incorporar el taller de teatre els dimecres a la tarda de 18:00h a 20:00h per aquells que trobeu a faltar aquesta activitat. El mateix dimecres tindreu també disponible l’Espai Creatiu, que, després d’estrenar-se la darrera temporada i tenir tant d’èxit, torna de nou.

En aquesta oferta del Club Social incorporem també les activitats del Club Esportiu. Aquest any, a més de tenir futbol els divendres, hem acordat una col·laboració amb el Club de Tennis Sabadell per oferir classes de tennis els dissabtes a la tarda alterns a les seves instal·lacions (no cal portar material, el Club en el deixa tot!). D’altra banda, si aquest hivern voleu aprendre a esquiar comuniqueu-nos-ho després de les vacances perquè tenim la possibilitat de rebre classes un cop al mes.

Finalment, us recordem que si no hi ha un nombre mínim de participants o  hi ha diferents incidències que impedeixin el normal desenvolupament de les activitats, l’entitat buscarà, si és possible, una alternativa plausible.

Ja sabeu, us esperem a Club Social Grandalla! Us podeu inscriure a totes les activitats fins el 21 de setembre. Us hi esperem!

 

 

Leave A Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Translate »