Com participar

Podeu participar activament amb Grandalla de diverses maneres: consultant les crides de voluntariat que actualment demanda l’entitat, fent donatius i/o consultant les ofertes de feina que actualment tenim en vigor. Feu clic a cada punt per accedir a la informació:

  • Crides de voluntariat: Les persones amb discapacitat intel·lectual necessiten d’un suport que els acompanyi a totes les seves activitats de la vida diària. Per això, busquem nois i noies que vulguin prestar els seus serveis de manera altruïsta i que acompanyin i ajudin els membres de Grandalla en el desenvolupament de les diferents activitats de diferent tipus que desenvolupem a l’entitat. Busquem voluntaris per a diferents categories. Entreu per veure-les totes.

  • Donatius: Grandalla és una entitat sense ànim de lucre i, per tal de seguir funcionant i aconseguir que les persones amb discapacitat intel·lectual i/o del desenvolupament gaudeixin del seu lleure amb normalitat, necessita la col·laboració altruïsta de tots aquells que hi vulguin aportar alguna cosa. Teniu formes molt senzilles d’ajudar-nos com ara aportant tan sols 1€ al mes. Entreu per conèixer totes les possibilitats.

  • Ofertes de feina: El nostre equip humà és el nostre principal actiu i per això, sempre que ens resulta possible, us anem oferint oportunitats laborals.

Compartir en facebook
Compartir en twitter
Compartir en linkedin
Compartir en whatsapp