Crides de voluntariat

Per a desenvolupar els nostres projectes necessitem la teva ajuda, vols col·laborar com a voluntari?  A continuació podràs veure algunes de les demandes de voluntaris que tenim. Si no encaixa directament amb el que tu vols ens pots enviar un correu electrònic a grandalla@grandalla.cat i explicar-nos com t’agradaria col·laborar i farem tot el possible per establir aquesta relació.

Voluntaris d’atenció directa

Voluntari/a per acompanyament en el projecte Volem Sortir!: Es demana un compromís mínim d’una activitat al mes. Es busquen persones joves majors de 18 anys, dinàmiques, responsables i que vulguin passar una estona divertida i alhora que vulguin acompanyar als nostres usuaris a fer les diferents activitats que tenim programades.

Voluntari/a per fer de monitor al projecte Esplai: Es demana un compromís mínim de dos dissabtes al mes (alternatius). Es busquen persones joves, dinàmiques, que sàpiguen tractar amb infants i adolescents, responsables i que tinguin ganes d’entrar a un equip dinàmic i divertit.

Altres Voluntaris

Voluntari/a per posar a punt el parc informàtic, actualitzacions de software, manteniment de la xarxa i posta a punt als ordinadors.

Voluntari/a per a crear una base de dades per tal de facilitar la gestió dels socis, voluntaris, monitors, proveïdors en els diferents projectes de l’entitat.

Voluntari/a per col·laborar amb la creació d’un butlletí electrònic.

Voluntaris/es per a fer tasques de difusió de l’entitat a diferents esdeveniments ciutadans.

Fes click per accedir a les dades de contacte.

Translate »