Crònica del partit: Aral Team – Grandalla

Crònica del partit: Aral Team – Grandalla

El passat dissabte 30 de Gener, va tenir lloc l’últim partit del mes, jugat els camps del Meiland, Barcelona.  En aquella ocasió varem jugar a l’ultima ronda del dia a les 17:20h. També es va jugar amb la segona equipació ja que l’equip rival jugava amb uns colors molt similars als nostres.

Es va començar amb bon peu el partit. Grandalla, va marcar a través del nostre jugador, Pedro. Aquest gol va motiva molt a tot l’equip, i es va arribar a posar contra les cordes a l’equip rival i gaire bé marquem el segon. Però en una jugada de l’Aral Team va igualar el marcador, i així es va arribar al descans.

Desprès de la mitja part, ens varem tornar a avançar al marcador, gentilesa de un cop més del jugador, Pedro. Amb aquest resultat parcial, l’equip es va relaxar i l’Aral Team ho va aprofitar per marcar, amb pocs minuts, 2 gols més i amb aquest el resultat final.

L’equip va està molt bé amb tot moment, i molt millor que les últimes setmanes, però el punt de rematar el partit, li va faltar. Tot i així varem felicitar el nostre rival, ja que compartim la ciutat de Sabadell.

Equips: Aral Team 3 – Grandalla 2

Gols:

1ra: 1’34 Pedro, 5’32 Equip contrari

2na: 6’36 Pedro, 15’22 Equip contrari, 17’15 Equip contrari

AlqtD3LNm1Vn4qaIHpwiTJMD1_H7tggOWg_MXN8CZmQD

Leave A Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Translate »