Desconnecta a la Vall de Núria: riquesa paisatgística sota la neu

La Vall de Núria és una vall pirinenca única i singular situada al terme municipal de Queralbs, a la comarca del Ripollès. A una altitud de 1.964 metres sobre el nivell del mar i envoltada per cims de gairebé tres mil metres, la Vall va acollir el cap de setmana de l’11 al 12 de febrer als nostres participants del primer Desconnecta del 2017. En aquesta ocasió, el respir va ser testimoni d’un paisatge nevat espectacular i d’unes vistes immillorables que van acompanyar els participants durant tota l’estada.

Així de nevada rebia la Vall als nostres participants

El viatge va començar el dissabte a primera hora. Al migdia, els nostres participants arribaven a Ribes de Freser. Allà, hi van dinar i van fer un passeig. Després de dinar, van agafar el funicular Cremallera i direcció, som-hi, direcció a la Vall! Quaranta minuts després, la vall els rebia tota emblanquinada! Durant la tarda, l’abundant i espessa neu de Núria va ser el principal atractiu dels viatgers, que van fer diversos jocs amb ella. Més tard, van recollir-se a l’alberg Pic de l’Àliga, un lloc estratègic on trobar moments màgics de repòs.

Passejant a Ribes de Freser
A Ribes de Freser

El grup de participants i la monitora, la Palmira Pérez, al funicular

Acabats d’arribar a la Vall amb el Cremallera

L’endemà els viatgers es van trobar amb una sorpresa: l’abundant nevada que va caure durant la nit havia pràcticament amagat l’alberg sota la neu i no es podia veure res per les finestres, que es trobaven fins dalt de neu. Impressionant!

L’alberg Pic de l’Àliga, nevat fins dalt
L’alberg, tot emblanquinat
Una de les sales de l’alberg, no s’hi veia res per les finestres de tanta neu!

Després d’esmorzar, els viatgers van passar el matí gaudint un cop més de la neu i explorant els racons emblanquinats del paisatge. Un cop més, la Vall de Núria ens ha demostrat que la seva riquesa natural i paisatgística és incomparable, gairebé màgica. Fins el proper Desconnecta!

Racons emblanquinats de la Vall de Núria
Racons emblanquinats de la Vall de Núria
Racons emblanquinats de la Vall de Núria

Leave A Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Translate »