Desconnecta a Vic: prel•ludi del Nadal

A mig camí entre el mar i els Pirineus i a només setanta quilometres de Barcelona trobem Vic, la ciutat que ha estat testimoni de l’últim Desconnecta 2016 i que conserva les tradicions i l’essència pròpia de l’interior de Catalunya.

Els participants de l’últim Desconnecta de l’any van passar-hi un cap de setmana de lleure tot passejant pels carrers estrets i evocadors del seu centre històric i observant la quantitat d’edificis notables de diferents èpoques i estils presents a la ciutat.

En aquesta ocasió, la ciutat els va rebre especialment engalanada per a les festes de Nadal, motiu pel qual les llums i decoracions van acompanyar els participants pels diferents racons. A més, el cap de setmana va coincidir amb la celebració del Mercat Medieval de Vic i, com es tradició, els participants van escriure desitjos a diverses targetes i van penjar-les a l’arbre que hi ha a la Plaça del Pes, al costat de la Plaça Major.

A part de fer ruta per la ciutat, també hi va haver altres moments de desconnexió com parades per prendre alguna cosa o partides de ping pong. Esperem que l’any que ve ens porti caps de setmana tan o més especials que aquest! Aprofitem per donar les gràcies a l’equip de monitors que va donar suport a aquesta sortida i a tots els participants per la seva il·lusió i implicació!

 

Leave A Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Translate »