Desconnectem a Altafulla!

Altafulla, municipi situat a la comarca del Tarragonès, a la Costa Daurada, ha estat el lloc escollit per a realitzar el penúltim Desconnecta del 2017, efectuat el cap de setmana del 10 a l’11 de juny. Una decisió que no ens extranya pas ja que Altafulla té un munt de coses interessants: resguardada per dues muntanyes (la de Sant Joan i la de Sant Anton) en aquesta localitat hi desemboca el riu Gaià. A més, té ofertes d’activitat per a tots els gustos: si som més d’aigua, podem gaudir de les magnífiques platges; si nó, podem fer magnífiques rutes a peu o en bicicleta. Seguiu llegint per conèixer com van gaudir els nostres participants del cap de setmana en aquesta localitat.

Altafulla: vista des del mar

DISSABTE 10 DE JUNY DE 2017

El cap de setmana va començar el dissabte a primera hora del matí, quan les i els participants van trobar-se a l’estació de Renfe Sabadell Centre per tal de dirigir-se a l’Estació de Sants de Barcelona. Un cop allà, era el moment de pujar al tren que els portaria fins a Altafulla.

Al tren direcció Altafulla
Al tren direcció Altafulla

Arribats a l’estació del municipi, un petit esforç: caminada fins l’alberg Casa Gran d’Altafulla, que ha estat el que ha acollit en aquesta ocasió als nostres participants.

En Manuel, voluntari de Grandalla, ens mostra l’Alberg
La Patricia a l’entrada de l’alberg

Un cop localitzat arribats a l’alberg era hora de fer una petita parada per dinar i, tot seguit, instal·lació a l’hotel i una petita migdiada per reposar forces després del viatge.

Dinant a la fresca
Moments del dinar
Somriures durant el dinar

Un cop recuperada l’energia, els participants vàren dirigir-se a fer una petita visita pel centre històric d’Altafulla (les antigues muralles d’Altafulla, el castell…).

Visitant el centre històric d’Altafulla
Descobrint el centre històric d’Altafulla
Passejant pel centre històric d’Altafulla
Caminant pel centre històric d’Altafulla
Caminant pel bell centre històric d’Altafulla
Descobrint el centre històric d’Altafulla

Més tard, el grup es va dividir en dos: els més partidaris de l’aigua  van anar a passar una estoneta a la platja; la resta, a fer una volteta i prendre alguna cosa. Tot seguit, soparet i cap a prendre alguna cosa tot prenent la fresca i fent uns bons riures!!

Part del grup preparant-se per a una sessió de platja

DIUMENGE 11 DE JUNY DE 2017

El diumenge va començar a Altafulla tot fent un bon esmorzar i deixant les maletes i les habitacions preparades per a la posterior marxa.

Moments a l’alberg
Moments a l’alberg

A continuació, els participants van anar de compres per Altafulla i a fer un passeig per la platja. Més tard, tocava anar a prendre alguna cosa fresca i de dinar.

Prenent alguna cosa

A la tarda era hora de tornar cap a casa. Ha estat un cap de setmana fantàstic. Ens veiem al proper Desconnecta!!

Ben contents ens acomiadem fins la propera!

 

Leave A Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Translate »