Desconnectem a Tremp: trens, natura i lluna plena!

Aquest contingut també està disponible en: Español

El cap de setmana de l’11 al 12 de març els participants del Desconnecta 2017 van fer una escapada a Tremp, capital de la comarca del Pallars Jussà, a la província de Lleida. Tremp és el municipi amb major extensió de tota Catalunya amb una superfície de 303 quilòmetres quadrats.

El viatge va començar a Sabadell, ciutat en què els viatgers i viatgeres van agafar el tren en direcció a Lleida. Un cop arribats a la ciutat, els participants van visitar la Parròquia de Sant Jaume, ubicada a la zona alta de Lleida. Després de la visita, parada obligada a prendre alguna cosa i a dinar per reposar forces.

Arribats a l’Estació de Lleida

Visitant la Parròquia de Sant Jaume

Visitant la Parròquia de Sant Jaume

Havent dinat, era el torn d’agafar el tren cap a la Pobla de Segur, el segon municipi en importància de la comarca del Pallars Jussà. Allà van pujar al Tren dels Llacs, a través del qual varen fer un recorregut per la naturalesa lleidatana en estat pur en un tren panoràmic i climatitzat que els va portar fins a Tremp. Un cop allà, parada a l’alberg cap a deixar les maletes i cap al poble hi falta gent!

Al tren dels llacs
Al tren dels llacs
Vistes espectaculars des del tren dels llacs

Malgrat encara ens referim a Tremp com a poble, actualment és un dels centres comercials i de serveis més importants del Pirineu català i acull un important patrimoni històric i cultural que es pot descobrir tot passejant pels seus carrers. Per aquest motiu la ruta dels participants es va portar a terme principalment per la Rambla i pel casc antic. Després d’un bon passeig era el torn de prendre alguna cosa, anar cap a l’alberg i… a sopar!

Passejant pel casc antic de Tremp
Prenent alguna cosa a la Rambla de Tremp

Després de sopar era el torn d’un moment molt especial: anar a veure la lluna plena a sobre d’un turó que hi havia darrere de l’alberg. Després d’això, part del grup se’n va anar a dormir i uns altres, amb més ganes de festa, cap a un pub de la zona a ballar una mica!

Ben contents de camí a veure la lluna plena
De camí a veure la lluna plena
Fent nit a Tremp

Al matí següent els i les participants van donar cloenda al cap de setmana tot respirant aire pur fent una volta pel camp i, tot seguit, visitant els mossos d’esquadra. Després una mica de vermut, un bon dinar i… cap a casa!! Fins el proper Desconnecta!!

Passejant pel camp

Passejant pel camp
Visitant els Mossos d’Esquadra

Leave A Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Translate »