Dia Internacional del Voluntariat. Gràcies!

L’any 1985 l’Assemblea General de les Nacions Unides va decretar el dia 5 de desembre com el Dia Internacional del Voluntariat (DIV) per al Desenvolupament Econòmic i Social.

2312694w620

En motiu d’aquest dia de reconeixement, des de Grandalla volem aplaudir la tasca de tots els voluntaris que contribueixen de forma altruista a la millora del nostre entorn i especialment a tots els que col·laboren amb la nostra entitat, monitors que presten desinteressadament els seus serveis en algunes de les activitats que desenvolupem a Grandalla.

20130205192043_dadesblocssubseccions_169_big_res

Els membres de Grandalla creiem que és molt important assumir la capacitat d’acció i de transformació que totes les persones (individual i/o col·lectivament) podem exercir, ja que així generarem a poc a poc una consciència solidària que permeti involucrar-nos en el desenvolupament equànime i sostenible del món.

Si vosaltres també voleu agrair d’alguna manera l’acció de tots aquells voluntaris a tot el món, podeu dedicar-los un aplaudiment global a través del hashtag #GlobalApplause a través de les vostres xarxes socials.

global-applause-web-banner-es

Aprofitem per recordar-vos que si us animeu a col·laborar amb Grandalla hi ha moltes formes de fer-ho de manera voluntària. Cliqueu aquí per conèixer les últimes crides de voluntariat: http://www.grandalla.cat/crides-de-voluntariat/

Leave A Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Translate »