Donacions altruistes que ens ajuden a créixer. Gràcies!

Aquest contingut també està disponible en: Español

Regalar jocs o joguines utilitzades és una de les millors maneres de “reutilitzar”. I és que sovint, al llarg de la nostra vida, rebem moltes joguines i jocs que a vegades acaben acumulant pols a les golfes o ocupant lloc a casa normalment perquè ens cansem de jugar-hi, ja no ens agraden, no tenim temps… entre d’altres motius.

Regalar juguetes usados

En aquests casos l’acció més solidària que podem fer és donar per tal d’ajudar a altres nens i nenes o a entitats amb menys recursos per tal que aquestes facilitin l’accés d’aquests jocs a altres persones per a què els puguin seguir gaudint i donar-ne ús. No es tracta de “netejar” casa nostra amb joguines utilitzades que ja no es volen, sinó de ser solidaris i altruïstes amb els altres.

Això és el que ha fet l’Anna Soler, antiga monitora de Grandalla i actual voluntària, qui ens ha cedit tot un munt de jocs de taula amb el qual els membres de Grandalla podran passar estones ben divertides. L’Anna ens ha fet arribar un repertori molt complet i molt variat de jocs: flotes navals, concursos, rutes per Catalunya, paraules creuades… així com peces de roba de disfressa, tots en molt bon estat! Mireu a la següent fotografia, una petita mostra de tot el que ens ha donat:

Des de Grandalla volem donar les gràcies a l’Anna per aquesta donació. Gràcies a aportacions com la seva Grandalla compta a poquet a poquet amb una millor equipació i millors recursos per a oferir a tots els usuaris i socis que aposten per nosaltres. Moltes gràcies!!!!

Leave A Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Translate »