Donatius

Grandalla és una entitat sense ànim de lucre i per això necessita la col·laboració de tots aquells que hi vulguin ajudar altruïstament a través d’alguna donació. Aquestes poden ser de diversos tipus. Vegeu-les tot seguit:

 • Donatiu puntual mitjançant PayPal

 • Fent una transferència al seguent número de compte: ES03 – 2100 – 2868 – 9802 – 1005 – 0545

 • Donatiu mensual d’1€ a través del grup Teaming: el grup Teaming és una idea basada en què l’aportació d’un euro a nivell individual es nota poc però tots junts, d’euro en euro, podem fer una gran suma. Feu un click a la fotografia per accedir a tota la informació.

 • Repte solidari a través de Migranodearena.org: Migranodearena.org és una plataforma de crowdfunding solidari que us permet col·laborar amb nosaltres de manera original. Migranodearena.org us permet crear i liderar un repte solidari amb l’objectiu de recaptar fons a través de micro-donatius. Només heu de compartir el repte entre amics, família i coneguts i, així, anar sumant granets de sorra.

 • Donatiu d’una quantitat concreta a Miaportación.org: en alguns casos els participants de Grandalla no disposen dels mitjans econòmics necessaris per cobrir alguna de les nostres activitats i, com que la disfruten tant i els hi aporta tants beneficis no volen deixar de fer-la. Per això, demanen la quantitat concreta de diners que necessiten per a cobrir l’activitat (normalment un any) per a tots aquells que vulguin ajudarlos.

 logo_Miaportacion_sin_claim (3)

Actualment estem gestionant la proposta de la Patricia, una noia de 35 anys amb discapacitat intel·lectual a la que li encanta el taller de cuina perquè li ajuda a passar una bona estona però sobretot, a adquirir molta autonomia i poder ajudar a la seva mare a casa. Però, tot i que treballa, no pot costejar-se l’activitat de cara a l’any vinent. Per ajudar-la feu clic aquí.

Qualsevol aportació és igual de ben rebuda per Grandalla i agraïm molt a totes les persones que hi col·laboreu desinteressadament perquè la nostra entitat sigui cada dia millor. Moltes gràcies!!

2 comments on “Donatius”

 1. Celia Respon

  Hola, me gustaría poder ayudaros me ofrezco ser voluntaria podríais darme información de como hacerlo? Gracias

 2. Grandalla Respon

  Hola Celia,

  Estem molt agraïts de que vulguis col·laborar amb nosaltres. En breu ens posarem en contacte amb tu per veure’ns i explicar-te el nostre projecte i sistema de voluntariat.

  Per facilitar el contacte ens podries enviar un correu electrònic a grandalla@grandalla.cat amb les teves dades de contacte.

  Molt agraïts i fins aviat.

Leave A Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Translate »