El Bar Metropolis contacta amb Grandalla per negar qualsevol voluntat de discriminació

Hola a tots/es,

Ens satisfà comunicar-vos que, davant la denúncia que vàrem fer pública el darrer dijous 25 de maig denunciant que dos establiments de Sabadell van exercir tractes discriminatoris contra un grup de persones amb discapacitat intel·lectual, un dels locals, concretament el Metropolis, s’ha posat en contacte amb Grandalla per tal de solucionar el malentès  i reiterar-nos que no va ser la seva voluntat exercir cap tipus de discriminació.

Segons la versió dels seus responsables, van situar el nostre grup en un racó més apartat perquè tota la resta de taules estàven reservades malgrat que no hi havia cap cartell que ho indiqués.  Els responsables de l’establiment ens han expressat que no forma part dels seus valors exercir cap discriminació a cap col·lectiu de persones. A més, hem d’afegir que, aprofundint en el tema amb diversos nois del grup ens han dit que, malgrat la situació de les taules, el tracte del personal que els va atendre va ser satisfactori.

Des de la nostra entitat agraïm molt aquest gest i els demanem disculpes per les conseqüències negatives que els hàgi pogut causar la defensa de les persones amb discapacitat intel·lectual.

Moltes gràcies,

Grandalla

Llegir altres publicacions

Desconnecta a Vilanova y la Geltrú para Todos los Santos.

 Desconnecta a Vilanova 2019. En el puente de  Todos los Santos  fuimos a Vilanova y la Geltrú.  Una vez allí fuimos a visitar el museo del Ferrocarril . Después de la visita, nos marchamos a comer y hacer un pequeño descanso. Para acabar el día, luego de cenar salimos de marcha a celebrar el Halloween.

Leer más »
Vilanova i la Geltrú
Desconnecta

Desconnecta a Vilanova i la Geltrú per Tots Sants.

Desconnecta a Vilanova 2019.  En el Pont de Tots Sants vam anar a Vilanova i la Geltrú. Un cop allà vam anar a visitar el museu del Ferrocarril. Desprès de la visita, vam marxar a dinar i fer un petit descans. Per acabar el dia, després de sopar, es va sortir de marxa a celebrar

Leer más »