El Bar Metropolis contacta amb Grandalla per negar qualsevol voluntat de discriminació

Hola a tots/es,

Ens satisfà comunicar-vos que, davant la denúncia que vàrem fer pública el darrer dijous 25 de maig denunciant que dos establiments de Sabadell van exercir tractes discriminatoris contra un grup de persones amb discapacitat intel·lectual, un dels locals, concretament el Metropolis, s’ha posat en contacte amb Grandalla per tal de solucionar el malentès  i reiterar-nos que no va ser la seva voluntat exercir cap tipus de discriminació.

Segons la versió dels seus responsables, van situar el nostre grup en un racó més apartat perquè tota la resta de taules estàven reservades malgrat que no hi havia cap cartell que ho indiqués.  Els responsables de l’establiment ens han expressat que no forma part dels seus valors exercir cap discriminació a cap col·lectiu de persones. A més, hem d’afegir que, aprofundint en el tema amb diversos nois del grup ens han dit que, malgrat la situació de les taules, el tracte del personal que els va atendre va ser satisfactori.

Des de la nostra entitat agraïm molt aquest gest i els demanem disculpes per les conseqüències negatives que els hàgi pogut causar la defensa de les persones amb discapacitat intel·lectual.

Moltes gràcies,

Grandalla

Leave A Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Translate »