El Casal Jove visita l’Enjogassa’t

La segona edició de l’activitat Enjogassa’t, que va començar el dimarts 27 de juny i que es va perllongar fins el 14 de juliol va comptar amb la participació dels nois i noies del Casal Jove, que hi varen acudir el dia 13. Les jornades de l’Enjogassa’t han tingut lloc a la Pista Coberta d’Atletisme i han comptat amb el suport dels monitors del Consell Esportiu i de la Joventut Atlètica de Sabadell (JAS).

Durant la seva visita, els nois i noies del Casal Jove van poder gaudir de diferents activitats esportives i de lleure: kinball, tennis de taula, psicomotricitat, així com inflables i l’opció de refrescar-se amb canons d’escuma.

A l’entrada de l’Enjogassa’t

Gaudint dels inflables

Gaudint dels inflables

Amb els canons d’escuma
Gaudint amb els canons d’espuma

L’Enjogassa’t va néixer l’any passat com una de les ofertes a les quals poden optar els casals i esplais, que habitualment feien servir les instal·lacions de la Bassa en aquesta època de l’any. L’objectiu és afavorir el desenvolupament dels infants i joves mitjançant l’educació en el lleure. Per aquesta raó l’activitat és bilingüe, en català i anglès i, a més, compta amb un servei d’animació, entre d’altres característiques.

Fent diferents tallers motrius
Fent diferents tallers motrius
Fent diferents tallers motrius
Fent diferents tallers motrius
Fent diferents tallers motrius
Fent diferents tallers motrius

 

Llegir altres publicacions

Desconnecta a Vilanova y la Geltrú para Todos los Santos.

 Desconnecta a Vilanova 2019. En el puente de  Todos los Santos  fuimos a Vilanova y la Geltrú.  Una vez allí fuimos a visitar el museo del Ferrocarril . Después de la visita, nos marchamos a comer y hacer un pequeño descanso. Para acabar el día, luego de cenar salimos de marcha a celebrar el Halloween.

Leer más »
Vilanova i la Geltrú
Desconnecta

Desconnecta a Vilanova i la Geltrú per Tots Sants.

Desconnecta a Vilanova 2019.  En el Pont de Tots Sants vam anar a Vilanova i la Geltrú. Un cop allà vam anar a visitar el museu del Ferrocarril. Desprès de la visita, vam marxar a dinar i fer un petit descans. Per acabar el dia, després de sopar, es va sortir de marxa a celebrar

Leer más »