Éxit al dinar de Nadal

El passat dissabte dia 21 de desembre, tot just abans de començar les vacances, varem organitzar el dinar de Nadal de l’Entitat. Es va fer com l’any passat, perquè ens ho varem passar molt bé i teniem ganes de repetir, al Bar-Restaurant L’Escalivada. L’assistència va ser tot un èxit, hi van participar més de 40 socis i gairebé 20 voluntaris.

Al restaurant per començar varem poder gaudir d’un pica pica boníssim i un menú del Nadal. Al acabar de dinar apartarem les taules i vam fer una estona de ball. Durant la ballaruca es va fer entrega als voluntaris d’un detall com a mostra d’agraïment per la seva col·laboració amb l’entitat i fer possible que segueixi el seu projecte. 

Al acabar ens varem desitjar unes molt bones festes i una millor entrada d’any.

Moltes gracies a tots els que vareu fer possible aquest meravellós dinar.

Si voleu veure les fotos estan aquí

Llegir altres publicacions

Desconnecta a Vilanova y la Geltrú para Todos los Santos.

 Desconnecta a Vilanova 2019. En el puente de  Todos los Santos  fuimos a Vilanova y la Geltrú.  Una vez allí fuimos a visitar el museo del Ferrocarril . Después de la visita, nos marchamos a comer y hacer un pequeño descanso. Para acabar el día, luego de cenar salimos de marcha a celebrar el Halloween.

Leer más »
Vilanova i la Geltrú
Desconnecta

Desconnecta a Vilanova i la Geltrú per Tots Sants.

Desconnecta a Vilanova 2019.  En el Pont de Tots Sants vam anar a Vilanova i la Geltrú. Un cop allà vam anar a visitar el museu del Ferrocarril. Desprès de la visita, vam marxar a dinar i fer un petit descans. Per acabar el dia, després de sopar, es va sortir de marxa a celebrar

Leer más »