Festa de les Capacitats 2018

Festa de les capacitats 2018

El passat 2 de Desembre es va fer la Festa de les Capacitats a Sabadell. Nosaltres vàrem participar com cada any i vam convidar a tothom a fer un taller de xapes. A més a la nostra parada oferíem regals nadalencs fets pels nostres usuaris, calendaris de l’associació….

D’altra banda el dilluns dia 3 de Desembre s’ha realitzat l’acte institucional per celebrar el dia internacional de les disCAPACITATS, on es va llegir el manifest per part de representants de les entitats de la ciutat. Dos membres del consell rector, Paula Cadena i Dolores Clarès, van assistir a aquest acte.

Llegir altres publicacions

Desconnecta a Vilanova y la Geltrú para Todos los Santos.

 Desconnecta a Vilanova 2019. En el puente de  Todos los Santos  fuimos a Vilanova y la Geltrú.  Una vez allí fuimos a visitar el museo del Ferrocarril . Después de la visita, nos marchamos a comer y hacer un pequeño descanso. Para acabar el día, luego de cenar salimos de marcha a celebrar el Halloween.

Leer más »
Vilanova i la Geltrú
Desconnecta

Desconnecta a Vilanova i la Geltrú per Tots Sants.

Desconnecta a Vilanova 2019.  En el Pont de Tots Sants vam anar a Vilanova i la Geltrú. Un cop allà vam anar a visitar el museu del Ferrocarril. Desprès de la visita, vam marxar a dinar i fer un petit descans. Per acabar el dia, després de sopar, es va sortir de marxa a celebrar

Leer más »