Grandalla a la Festa de l’Esport Sabadell 2017

La darrera setmana (del 29 de maig al 4 de juny) va tenir lloc la 64 edició de la Festa de l’Esport Sabadell 2017, que, un any, s’ha celebrat amb la voluntat de reconèixer el valor de l’esport a la nostra ciutat, que gaudeix de projecció i reconeixement internacional.

Aquest any l’edició de la festa s’ha consolidat amb un nou format de celebració amb el que s’han intentat transmetre els valors esportius que des de l’Ajuntament, segons ens explica l’alcalde, Juli Fernàndez, s’intenten aplicar cada dia a la ciutat: la inclusió, la solidaritat, el respecte i el joc net sota les premisses de coresponsabilitat i criteri social. La nova festa, doncs, tot i continuar amb l’essència d’esperit esportiu, s’ha ampliat a tots els sabadellencs i sabadellenques que vulguin formar-hi part i, com dèiem al principi, s’ha perllongat durant una setmana. Durant aquest període, s’han realitzat exhibicions, competicions, fira d’entitats esportives així com els lliurament de premis al reconeixement de trajectòries esportives d’entitats i esportistes, entre d’altres.

Entre aquestes activitats va tenir lloc, el dissabte 3 de juny a la tarda,  l’entrega de Premis Promoció de l’Esport per a Persones amb Discapacitat Psíquica i Integració Social a Través de l’Esport. En aquests premis hi va ser present el David, soci de Grandalla, que durant aquest any ha estat fent classes de tennis tots els dissabtes al Club de Tennis Sabadell. En les classes que ha realitzat el David s’ha procedit a la pràctica d’exercicis de familiarització amb els elements del joc (pilota, raqueta, xarxa…), la pràctica global del joc de tennis, els diferents colpejos del joc (dreta, revés…) i l’aplicació de les regles del joc en la realització dels partits, entre d’altres.

Entitats i esportistes a l’entrega de Premis
D’esquerra a dreta la Mari Sol Martinez, Regidora d’Esports, en Gabriel Fernàndez, Regidor d’Acció Social; en David, soci de Grandalla i en Juli Fernàndez, actual alcalde de Sabadell

Des de Grandalla volem donar les gràcies al Club de Tennis Sabadell per la seva implicació i a tots els organitzadors d’aquesta edició de la festa que s’ha esforçat per comptar amb la participació de tots els sabadellencs i sabadellenques sense distinció. I és que, tal i com ha dit en Juli Fernàndez, l’esport no fa distincions, ans el contrari, és un instrument de socialització, aglutinador, que ens enforteix com a ciutat i ens enriqueix com a persones.

Leave A Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Translate »