Grandalla a la Fira Medieval!

El cap de setmana del 12, 13 i 14 de maig va tenir lloc a la ciutat de Sabadell el Medievàlia 2017, la fira que, any rere any, transforma els carrers del voltant del Mercat Central de la ciutat en un mercat amb parades medievals, espectacles i demostracions d’oficis propis de la època. Enmig d’aquest ambient únic, Grandalla hi va disposar d’una parada, i va gaudir durant tot el dia de visites de curiosos i coneguts que es van acostar a veure l’ambient.

A la parada de Grandalla s’hi podien trobar diferents manualitats fetes a mà pels membres de la nostra entitat, com espelmes amb forma de flor i de mussol, marcs de fotos, caixes, bracelets…

Així lluïa la paradeta medieval de Grandalla
Un tastet de totes les manualitats fetes a Grandalla que es podien trobar a la paradeta
Entre les coses que s’hi podien trobar, vam comptar amb els ‘tapetes’ cedits per la Salut Molina. Gràcies Salut, quin talent!

Aquest any, la parada va disposar d’un espai dedicat a elaborar espelmes on tot aquell que s’hi animés podia fer-ne una. A continuació, trobareu fotos que us permetran  veure el procés d’elaboració de les mateixes.

Preparem el material (cera d’abella) i comencem a enrotllar
Seguim enrotllant
La tenim!

A continuació podreu trobar algunes de les millors imatges de la jornada:

El David, provant el taller d’espelmes
La Vanessa, ben contenta, a la paradeta
En Javi, soci de Grandalla, ben somrient, a la paradeta
La Patricia, sòcia de Grandalla, ben somrient a la paradeta
Els nens i nenes s’acosten al taller d’espelmes.

La Fira Medieval va ser també un espai per als més petits: els participants de l’Esplai dels Dissabtes van fer-hi un passeig i vàren gaudir de l’ambient més medieval. Des de Grandalla aprofitem per donar-vos les gràcies per la vostra implicació i il·lusió en aquests dies de fira. Fins la propera!

Els participants de l’Esplai fent-se una foto amb un dels elements de la Fira Medieval

Llegir altres publicacions

Desconnecta a Vilanova y la Geltrú para Todos los Santos.

 Desconnecta a Vilanova 2019. En el puente de  Todos los Santos  fuimos a Vilanova y la Geltrú.  Una vez allí fuimos a visitar el museo del Ferrocarril . Después de la visita, nos marchamos a comer y hacer un pequeño descanso. Para acabar el día, luego de cenar salimos de marcha a celebrar el Halloween.

Leer más »
Vilanova i la Geltrú
Desconnecta

Desconnecta a Vilanova i la Geltrú per Tots Sants.

Desconnecta a Vilanova 2019.  En el Pont de Tots Sants vam anar a Vilanova i la Geltrú. Un cop allà vam anar a visitar el museu del Ferrocarril. Desprès de la visita, vam marxar a dinar i fer un petit descans. Per acabar el dia, després de sopar, es va sortir de marxa a celebrar

Leer más »