Grandalla ja té preparat el VacanCET 2014

Avui ha sortit la proposta de viatges per la campanya del VacanCET 2014, un programa de vacances fora de temporada per tots aquells treballadors de Centres Especials de Treball o d’empreses ordinàries que no puguin gaudir de les vacances en les èpoques tradicionals o que tinguin ganes de fer un viatge amb menys aglomeracions, a uns destins turístics per excel·lència.

Enguany Grandalla proposa quatre viatges de caire molt diferent, el primer de tots es farà a València entre el 16 i el 21 de Febrer on visitarem la Ciutat de les Arts i les Ciències, l’Albufera, el Palmar on farem un recorregut en vaixell i abans de tornar visitarem el Bioparc, tot això sense descuidar-nos de visitar els llocs més importants de la ciutat de València.

El segon viatge es farà entre el 2 i el 8 de març que serà un creuer pel Mediterrani on sortint des del port de Barcelona farem escala als ports de Marsella (França), Savona (Itàlia), Ajacció (Còrsega, França) i una última escala a Palma de Mallorca. El vaixell podrem gaudir dels serveis que ens ofereix com jacuzzi, gimnàs, piscines, diferents bars, discoteca… i moltes més activitats. Quan fem les escales aprofitarem per visitar les ciutats on atraqui el vaixell. No ens hem d’oblidar del sopar de gala!!

El tercer, entre el 23 i el 28 de març un viatge a Carcassone, una ciutat medieval. Allà visitarem la ciutat, el seu castell. També farem visita a Tolouse i la Fabrica de l’Airbus, aquest gegant del cel. De tornada tindrem una visita guiada per Vilafranca de Conflent.

El quart viatge serà entre l’11 i el 16 de maig a la zona de Tarragona, allotjats a un hotel de L’Atmella de Mar visitarem el Delta de l’Ebre on arribarem amb vaixell fins a la desembocadura, anirem a Port Aventura, visitarem la ciutat de Tarragona, la Cova de l’Espluga de Francolí i ja de tornada farem una parada a les Caves Codorniu.

Per a més informació podeu contactar amb nosaltres o consultar la informació detallada del VacanCET

Leave A Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Translate »