Grandalla necessita Teamers! T’uneixes? :)

Sovint us parlem del Teaming de Grandalla a través de les nostres xarxes socials però avui ens agradaria explicar-vos amb més detall en què consisteix aquesta iniciativa per tal de que conegueu amb més profunditat com n’és d’important per a tots els membres de Grandalla i que us animeu a fer-ne difusió entre els vostres familiars i amics.

El Teaming és una eina online per recaptar fons a través de micro donacions de només 1€ al mes. La filosofia del Teaming es basa en la idea que, amb 1€, nosaltres sols no podem fer gaire però si ens unim podem aconseguir grans coses. Grandalla forma part d’aquesta iniciativa des de fa ja 4 anys però som només 9 persones al grup i no tenim força per fer grans recaptacions. És per això que necessitem que us animeu i entre tots fem el Grup de Grandalla molt més gran!!! Per exemple, si fóssim 50 teamers recaptaríem 600€ a l’any, si fóssim 100 teamers serien 1.200€!! Penseu com podrien  beneficiar aquestes recaptacions a la nostra entitat, tot millorant les sortides i els serveis!! I això per només 1€ al mes que pràcticament no es nota!

Només 1€ al mes!

Teaming és totalment segur i gratuït. A més, com que és sense ànim de lucre, no cobra absolutament res per registrar-se ni per recaptar fons. Tampoc cobra comissions bancàries gràcies a un acord amb el Banc Sabadell, qui assumeix totes les despeses de comissions. No es pot donar més d’1€ al grup, així que tots els que hi estem dins donem el mateix i som tots iguals.

Per col·laborar doneu-li a la icona d”Uneix-te al Grup” i ajudareu molt amb només 1€ al mes.

Per unir-vos us demanarà només les següents dades:

  • Un e-mail

  • Nom i cognoms

  • Una forma d’aportar l’euro: targeta o compte corrent.

Esperem que us animeu a unir-vos al grup o que s’hi uneixin els vostres familiars i amics, ja que cada euro compta molt per a nosaltres. Com més siguem, més aconseguirem!!

Moltes gràcies!!

Leave A Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Translate »