Grandalla-Petit Món actuarà al Actua!Arts!Festival

Aquest dissabte a la tarda, Grandalla i Petit Món actuaran al Actua!Arts!Festival, un Festival Solidari i Inclusiu, on els protagonistes seran les persones amb diversitat funcional i on es mostraran diferents peces artístiques relacionades amb el Teatre, la Dansa, la Música i l’Art. Un Festival ple d’actuacions, de tallers, d’exposicions i xerrades que vol mostrar una visió diferent del món de la discapacitat. Una jornada festiva, de trobada entre persones, associacions i companyies on poder compartir i intercanviar experiències i iniciatives.

entrada-webA Ritme de Cabaret, és una peça de dansa moderna i contemporània amb tot el toc, energia i dramatúrgia d’una Liza Minnelli fins a un Chicago.

Petit Món va crear A Ritme de Cabaret, amb la intenció d’integrar la dansa contemporània a un camp amb registre de dansa musical. Ara, la peça integra nous intèrprets. Grandalla, amb qui ja havíem treballat en actes lligats als Jocs Special Olympics i en diferents actes d’oci-cultural, s’incorpora a la peça.

Ara, A Ritme de Cabaret dona color a un nou camí de treball en equip, de somriures, tangos i emocions. Per tots nosaltres, el més important és haver-nos trobat, el cercle de benvinguda del inici de cada assaig,  reconèixer-nos, agafar-nos les mans, riure i expressar. A Ritme de Cabaret, és el resultat d’un curt i bonic camí que acabem de començar.

Leave A Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Translate »