Grandalla renova la flota d’ordinadors gràcies a La Caixa

A Grandalla hem començat el 2017 molt contents perquè el darrer mes de desembre hem pogut renovar part de l’equipació tecnològica de la seu. Això ha estat possible gràcies a la Obra Social de proximitat que desenvolupa La Caixa i amb la que ajuda a persones i entitats que treballen per millorar la qualitat de vida de les persones que més ho necessiten, com és, en aquest cas, Grandalla.

L’entitat financera ha destinat una ajuda econòmica a la nostra entitat que s’ha destinat íntegrament a la millora tecnològica, tot equipant el local amb ordinadors d’última generació que permeten al personal de Grandalla treballar en unes condicions més òptimes, amb millor rendiment i utilitzant programes més nous que ens permetran millorar el nostre servei. Grandalla tenia fins el moment tres ordinadors fixes i un portàtil que tenien una antiguitat d’aproximadament 5 anys. Aquesta estructura s’ha mantingut però els ordinadors s’han canviat, com dèiem, per uns models més actuals. Com a novetat s’ha incorporat una tablet, que facilitarà la comunicació de l’entitat, tot facilitant les tasques de presentació de Grandalla en els desplaçaments i visites que es realitzin.

L’ordinador de comunicació, amb millor rendiment adaptat per suportar els programes de disseny per a la confecció de la informació gràfica de Grandalla

La tablet de Grandalla

Volem agraïr a La Caixa la seva implicació en la millora de la nostra entitat. Moltes gràcies!

Leave A Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Translate »