Grandalla va al partit de copa del Rei Barça-Alavés

El passat dimecres dia 28 de novembre 7 joves de Grandalla acompanyats de dos monitors de suport varen poder gaudir del partit de copa del rei FC Barcelona –Deportivo Alavés. Aquesta activitat es va portar a terme dins la jornada solidaria que fa el FC Barcelona des de fa dos anys.

Gràcies a la jornada solidària l’entitat va poder aconseguir 9 entrades per gaudir del partit. L’activitat va començar a les 19:30 on es van trobar tots els socis i els monitors a l’estació d’autobusos per anar cap al Camp Nou. Quan varem arribar al camp els joves es van situar a la zona de la primera graderia del gol Nord, on varem poder gaudir del partit.

Entre els socis que varen participar a l’activitat, sis eren aficionats del Barça i un del Madrid, tot i que els barcelonistes varen celebrar la victòria (3-1) i classificació del Barça per la següent fase de la copa del Rei. L’aficionat madridista va acceptar la victòria amb resignació i va felicitar pel joc de l’equip als seus companys.

Els socis varen poder gaudir del partit veient el primer gol de l’Alavés a la porteria del gol nord i els dos gols del Barça a la segona part. Varen celebrar tots els gols del Barça amb gran entusiasme.

Tan els socis com l’entitat volen agrair al FC Barcelona la possibilitat d’assistir al Camp Nou a gaudir d’un partit de la copa del Rei i al Grup Cooperatiu Teb per tal de facilitar el transport.

www.flickr.com

Grandalla, SCCL Camp Nou 2012 photoset Grandalla, SCCL Camp Nou 2012 photoset

Leave A Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Translate »