Grandalla va fer la primera trobada de voluntaris

El passat cap de setmana, 26 i 27 de gener, varem organitzar la primera trobada de voluntaris. Va ser un cap de setmana de formació, on es va parlar de tots els socis de l’entitat, per tal de que tots els voluntaris els coneguessin i milloressin l’atenció que se’ls dona actualment. 

Dissabte es van trobar a les 9 del matí al Consell de Joves de Sabadell.  Sobre les 11 del matí varen arribar a “La Muntada”, una escola de natura situada a la Vall d’Horta, dins el parc natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac. A les 12 van començar amb la valoració de tots els socis, es va fer un descans per dinar i per sopar, un cop comentats tots els socis de l’entitat, cap a les 23:30 van començar amb diverses dinàmiques i jocs de nit que havien preparat alguns dels voluntaris i l’entitat.

Diumenge al matí, els voluntaris varen tenir una gran sorpresa, una família els va portar coca, ensaïmades i xocolata desfeta per esmorzar. Cap a les 10 del matí, un formador va dirigir diverses activitats per millorar la comunicació entre els voluntaris… també va treballar aspectes de confiança i de cohesió. Acabada la sessió de formació, cap a les 14, varem començar a fer el dinar. Després de dinar i recollir-ho tot sortirem cap a Sabadell, on varem arribar a les 18:30.

El cap de setmana va acabar amb gran satisfacció per part de tots els voluntaris participants i amb ganes de repetir-ho altres vegades. Van valorar de manera molt positiva la possibilitat de compartir els coneixements. Va ser un cap de setmana de molta feina i al mateix temps van aprofitar per passar-ho molt bé. 

Des de Grandalla volem agrair a tots els voluntaris l’esforç que varen fer, a la família que va portar l’esmorzar i a tothom qui ha fet possible aquest gran cap de setmana.

www.flickr.com

Grandalla, SCCL Voluntaris 2013 photoset Grandalla, SCCL Voluntaris 2013 photoset

Leave A Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Translate »