Guia de la Renda 2016 per persones amb DID (per TEB Vallès)

Aquest contingut també està disponible en: Español

El Grup Cooperatiu TEB ha posat a la nostra disposició la  “Guia la Renda 2016. Especial per a famílies amb persones amb discapacitat intel·lectual al seu càrrecper tal que us la fem arribar. Es tracta d’un document que ha estat elaborat per l’equip TEB Gestió amb el suport de l’assessoria Coma&Roig amb l’objectiu de que les famílies de persones amb DID coneguin al màxim totes les qüestions que més afecten a la declaració de l’IRPF de les persones amb discapacitat intel·lectual i les seves famílies. I és que sovint aquests aspectes no es coneixen prou o no s’apliquen de la manera correcta.

La Guia de TEB alerta  que hisenda de vegades pot enviar esborranys equivocats o induir a fer la declaració incorrectament i us indica alguns dels errors més habituals dels esborranys que més poden perjudicar les persones amb discapacitat.

Des de l’equip de TEB ens fan una sèrie de recomanacions per a les famílies:

  • Per a les persones que fan la declaració elles mateixes, és important que tinguen en compte aquest resum i la Guia de la Renda 2016.

  • Si ja disposen d’un assessoria, recomanen que li feu arribar la Guia perquè la tinguin present, ja que aquesta ja disposa d’informació epecífica per a persones amb discapacitat intel·lectual.

Podeu DESCARREGAR aquesta guia fent click AQUÍ.

Des de Grandalla us recordem que teniu fins el 25 de juny per presentar les declaracions de renda que requereixin domiciliació bancària i fins el 30 de juny les que no.

D’altra banda, us convidem a marcar la casella 106 en la vostra declaració. Aquesta casella correspon a activitats d’interès general considerades d’interès social i, fent això, destinareu el 0,7% de la quota íntegra de la declaració. Marcar aquesta casella NO us suposa pagar més impostos sobre la Renda ni que us retornin menys, sinó destinar a les entitats socials uns diners que, si no marqueu cap casella, aniran destinats als Pressupostos Generals de l’Estat.

Moltes gràcies al Grup Cooperatiu TEB per fer-nos arribar la guia!

Leave A Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Translate »