IV MasterClass de Cuina a Grandalla

Aquest contingut també està disponible en: Español

El proper dimecres 5 d’abril tindrà lloc una MasterClass de cuina a la seu de Grandalla (c/Illa 10, Sabadell). Serà de 18:00h a 20:00h i, per només 3€, tots els participants faran cuina de la Bella Quaresma, tot aprenent a fer tres plats:

  • Amanida de cous-cous

  • Bunyols de Quaresma farcits

  • Torrijas de Santa Teresa

Aquesta sessió és ja la quarta classe de cuina que té lloc a Grandalla i que compta amb la col·laboració del Vapor Llonch, la seu de Promoció Econòmica de Sabadell. De la seva mà tindrem un cuiner professional, qui farà la formació. A més, comptarem amb la presència d’estudiants de cuina del Pre Laboral del Vapor Llonch, que vindran a perfeccionar les seves tècniques.

La sessió de cuina, però, és oberta a tothom pel que us animem a venir i gaudir amb nosaltres d’aquesta sessió per aprendre noves  tècniques i deleitar als de casa amb cuina de Quaresma. Passarem una bona estona tot cuinant els plats de temporada. Això si, les places són limitades!! No us quedeu sense plaça i contacteu amb nosaltres a través de grandalla@grandalla.cat o del nostre telèfon 93.725.97.73.

Leave A Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Translate »