Ja és aquí el Desconnecta 2017!!

Aquest contingut també està disponible en: Español

Voleu passar un cap de setmana diferent coneixent Catalunya? Si la resposta és que sí, esteu a la pàgina adequada: us presentem el Desconnecta 2017 on aquest any hi trobareu fins a 7 destinacions diferents on els participants, persones amb discapacitat intel·lectual, podran gaudir d’un cap de setmana de lleure.

Com ja sabeu tots aquells que ens coneixeu, les escapades que ofereix el Desconnecta tenen, any rere any, un objectiu doble:

  • Per una banda, volem que els participants gaudeixin d’un cap de setmana amb activitats completes de lleure que els resultin satisfactòries i on gaudeixin d’un temps de qualitat.

  • Per l’altra, pretenen oferir moments de descans als cuidadors dels nostres participants perquè puguin gaudir del seu lleure sense la sobrecàrrega que suposa haver de cuidar una persona amb discapacitat intel·lectual.

Amb aquestes dues finalitats al gener es donarà el tret de sortida al Desconnecta 2017 amb la primera escapada, que serà a Girona. A aquesta sortida n’hi seguiran sis més: La Vall de Núria (febrer), Tremp (març), Lleida (abril), La Seu d’Urgell (maig), Altafulla (juny) i finalment Llançà (juliol), que tancarà el programa.

Cal recordar que, com cada any, podeu optar a rebre ajudes individuals a través del Programa de Suport Familiar que ofereix Dincat. Ara bé, l’heu de tramitar abans del dia 15 del mes anterior a la sortida.

Us animem a apuntar-vos a les sortides que més us agradin perquè de ben segur passareu grandíssimes estones. A continuació trobareu el programa complet. Contacteu amb la nostra entitat si teniu algun dubte a través del correu grandalla@grandalla.cat o al telèfon 93 725 97 73.

Us adjuntem també el formulari d’inscripció, així com altres dades que són importants saber. En el cas que hi esteu interessats, podeu omplir-lo i portar-lo al local de Grandalla. Gràcies i a pel 2017!!

Troba Grandalla a les xarxes socials fent click als icones:

         

 

Leave A Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Translate »