Apunta’t al Casal d’Estiu 2017! :D

Aquest contingut també està disponible en: Español

Tenim moltes ganes de que arribi l’estiu i, per això, des d’avui mateix ja podeu apuntar-vos als Casals d’Estiu que us ofereix Grandalla i passar l’estiu amb nosaltres! Les monitores i monitors dels diferents casals us han preparat un gran nombre d’activitats que no us podeu perdre: tallers, manualitats, excursions, sortides a la piscina… A més, tots els casals que us oferim són de 9:00h del matí a 17:00h de la tarda i, a més, inclouen dinar!

Teniu tres casals a la vostra disposició i podeu escollir el que més s’adapti a la vostra situació. A continuació podeu veure els casals que tenim disponibles, així com els seus preus. Podeu fer els casals sencers o senzillament escollir les setmanes que us vagin més bé (en aquest cas, poseu-vos en contacte amb nosaltres i us enviarem un pressupost personalitzat).

Com veureu, hi ha descomptes especials per als residents a Sabadell. Tot i així, si no viviu en aquesta ciutat, us podem tramitar ajudes en el cas que ho sol·liciteu:

Si us voleu inscriure haureu d’omplir el full d’inscripció que trobareu al final d’aquesta entrada i fer-lo arribar a Grandalla (c/Illa, 10, Sabadell) abans del 30 de maig (per als casals de Grandalla i Jove) i abans del 14 de juliol en el cas del casal d’agost. Abans, però, us recomanem llegir alguns punts d’informació sobre els casals que us cal saber:

A continuació us deixem les nostres dades de contacte per si teniu qualsevol dubte. Estem a la vostra disposició. Us hi esperem!

Leave A Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Translate »