Nou exemplar a la biblioteca de Grandalla

La biblioteca de Grandalla ja és una mica més gran gràcies a l’aportació que ens ha fet una de les nostres sòcies. Es tracta del títol “Sensuales”, de Clara Clobs i Gemma Deulofeu, i ja el teniu a la vostra disposició al local de Grandalla per si és del vostre interès llegir-lo.

En aquest llibre s’hi tracten amb molta claredat la sexualitat i les relacions afectives de les persones amb discapacitat. I és que, quina és la necessitat de cada persona? És útil recórrer a serveis sexuals professionals? ¿Com hi poden intervenir els familiars i els terapeutes? Com s’ha de prevenir l’abús sexual? I en definitiva, per què costa tant reconèixer i satisfer aquesta necessitat tan bàsica quan implica a persones amb alguna discapacitat?

Gràcies al seu profund coneixement i experiència professional, les autores d’aquest llibre tracten totes les qüestions des de la serietat i l’afecte, i ens ofereixen una guia de recursos per a familiars i professionals. Us animem a consultar-lo o demanar-lo quan us passeu pel local.

A continuació us deixem les dades bàsiques del llibre:

  • Número de pàgines: 136 pàgines

  • Enquadernació: tapa tova

  • Editorial: Comanegra

  • Llengua: Castellà

  • ISBN: 9788415097969

Leave A Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Translate »