PortAventura 2017!

Aquest contingut també està disponible en: Español

Benvolguts/des!!

Els participants del programa Activa’t estan passant la Setmana Santa a PortAventura. Com ja és característic a tots els viatges, cada dia ens fan arribar la crònica de viatge perquè poguem conèixer tot el que estan fent i veure algunes fotografies! Quedeu-vos llegint i descobriu totes les aventures que tindran lloc durant aquests 4 dies!

DIVENDRES 14 D’ABRIL DE 2017

El divendres 14 d’abril al matí vam partir desde Barcelona Sants cap a Port Aventura. La sortida ha estat una mica més moguda del que s’esperava, ja que al ser Setmana Santa tothom volia sortir de la ciutat i no vam poder pujar al tren que estava previst perquè estava molt ple. Després d’aquest contratemps els monitors han proposat anar cap a la estació de França ja que el proper tren sortia des d’allà. Així doncs hem anat cap allà i ens hem assegut tots al tren.

A les 12:45h hem arribat finalment a l’hotel El Paso, que es on ens allotjem, hem deixat les maletes i hem anat cap al parc a dinar. Després de dinar hem tornat a l’hotel per entrar a les habitacions, deixar les maletes i descansar una mica. Tot seguit hem anat al parc a donar un primer volt. Hem tornat a l’hotel, hem sopat al buffet lliure i despreés hem anat al jardí a veure la discoteca que han muntat al mateix pati del resort. A continuació us deixem amb les primeres fotos que ens hem fet al parc. Demà més!

Tot el grup a l’entrada del parc
Tot el grup a l’entrada del parc

DISSABTE 15 D’ABRIL DE 2017

Hola de nou! Avui ens hem llevat i hem esmorçat al meravellós buffet lliure de l’hotel. Després hem fet camí cap al parc de PortAventura. Ens hem dividit en petits grups i hem anat pujant a les diferents atraccions que hem anat trobant durant el recorregut.

Ben mullats després de pujar a una de les atraccions
Al vaixell pirata, una de les atraccions més aclamades
Alguns dels participants i monitors gaudint a l’atracció del vaixell pirata

Ja al migdia hem quedat a La Cantina per dinar, on hem pogut gaudir d’un espectacle mentre dinàvem.

A la tarda, el pla ha estat més o menys similar: caminar pel parc i moltes atraccions! En acabat, a sopar a l’hotel i després, a fer un beure! Fins demà!

Part del grup al parc

DIUMENGE 16 D’ABRIL DE 2017

Avui després de l’esmorzar de rigor hem anat a Ferrari Land, on hem pogut gaudir d’atraccions de cotxes com el simulador de vol amb la seva volta al món. La següent atracció que hem provat ha estat el circuit d’esportius on es condueixen uns cotxes que van enganxats a un raïl. Un cop satisfets de l’experiència ens ha cridat molt l’atenció l’atracció de la caiguda lliure i la seva torre bessona, que és igual i fa un rebot.

Part del grup a Ferrari Land
Fent cua en una de les atraccions de Ferrari Land

Ja amb molta gana ens esperàva un bon dinar al Paddock, restaurant de Ferrari Land. I, per fer baixar el menjar, sempre és bo fer una petita volta pel parc, on et pots trobar, així de sobte, romans, la Mona Lisa i el seu pintor, Da Vinci.

Per acabar la jornada hem anat al simulador de cotxes de Fórmula 1. Com que ens agrada comprar records, un grup ha anat a Salou i la resta a seguir gaudint de PortAventura fins a l’hora de sopar. Pe concloure el dia hem fet un beure. Fins demà!

El grup a Ferrari Land

DILLUNS 17 D’ABRIL DE 2017

Avui és l’últim dia. Per això, abans d’esmorzar cal preparar les maletes. Un cop esmorzats… a PortAventura hi falta gent!I és que voliem pujar a les atraccions que ens faltaven i repetir les que més ens agraden com els troncs o l’estampida, entre d’altres.

Per dinar hem anat al Far West. Tot seguit hem tornat a El Paso, l’hotel que ens ha acollit aquests dies, per agafar les maletes i agafar el tren cap a Barcelona Sants on ens hem acomiadat. Fins el pròxim viatge!!

Leave A Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Translate »