Presentem el VacanCET 2017!

Estem molt contents de presentar-vos el programa d’activitats de VacanCET per a l’any 2017. Enguany aquesta edició es posarà en marxa el 22 de gener, data en què s’efectuarà el primer viatge i conclourà el 23 de maig amb l’últim.

Com sabeu, VacanCET és una iniciativa de Grandalla destinada a persones amb discapacitat intel·lectual amb necessitats de suport que treballen en CET’s o empreses ordinàries i que no poden gaudir de totes les vacances en èpoques tradicionals.

Aquest any el programa inclou quatre grans viatges: Gran Canària (Mas Palomas), al gener, Saragossa, al febrer, Bilbao al març i finalment un creuer pel mediterrani que tindrà lloc al mes de maig.

En paraules del director de l’entitat, Pau Vilaseca, aquest any el VacanCET és especialment interessant perquè “Grandalla recupera el creuer i ho fa en unes dates molt bones del més”. A més, afirma que s’ha pogut tancar el viatge a Canàries a principis d’any, cosa molt interessant perquè en dates en què aquí fa força fred, els participants del viatge podran gaudir d’unes temperatures agradables.

A continuació trobareu el programa complet. Teniu fins el 8 de gener per apuntar-vos! Si teniu qualsevol dubte contacteu amb Grandalla a grandalla@grandalla.cat o al telèfon 93 725 97 73.

Si voleu descarregar-vos el PDF, en el què hi trobareu el full d’inscripció, feu click aquí.

Leave A Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Translate »