Primer dia de l’Activa’t a Gandia (26 de juliol)

Avui hem començat el nostre viatge cap a Gandia. Ens hem trobat a l’Estació d’Autobusos de Fabra i Puig a Barcelona a les 9 del matí. Hem sortit amb una mica de retard perquè hi havia retencions a l’autopista i alguns viatgers les han patit, però quan ja hi érem tots hem pujat a l’autocar i hem començat el viatge. Durant el camí no ens hem trobat retencions i hem pogut gaudir de moltes pel·lícules gràcies a un conductor molt simpàtic que ens les ha portat. Durant el camí hem fet un parell de parades perquè el viatge no es fés tan pesat.

Quan hem arribat a Gandia hem deixat les maletes a l’hotel i hem anat cap a dinar que ja era la hora. En acabar de dinar hem tornat a l’hotel a descobrir com eren les habitacions i l’hotel. Hem vist que tenia una piscina molt gran. Ens hem instal·lat tranquil·lament i hem gaudit d’una estona de descans i tots els que hem volgut hem vist un espectacle que feien a l’hotel amb serps.

A la tarda hem sortit tot junts a conèixer els voltants de l’hotel, el passeig marítim, la platja… Al tornar a l’hotel hem anat al restaurant a sopar com reis, i, en acabar, cap a una festa de l’hotel on ens ho hem passat molt be ballant totes les cançons. Hem acabat molt cansats però ens ho hem passat molt bé. Finalment hem decidit anar a dormir que demà serà un nou dia i farem més activitats.

Leave A Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Translate »