Quart dia de l’Activa’t a Gandia: la llotja (29 de juliol)

Avui ens hem llevat amb  moltes ganes d’anar a la platja però quan hem arribat hi havia bandera groga i els socorristes de la Creu Roja no ens han permès el bany perquè no era segur perquè el mar estava molt mogut i hi havia corrents. Al cap d’una estona ha passat a vermella i ara si que ja era impossible banyar-nos. Per tant, hem decidit marxar a la piscina i poder-nos banyar allà.

Esperant els Pescadors

Esperant els Pescadors

Avui no hem descansat gaire al migdia, teniem ganes de veure com arribàven els vaixells de pesca. Hem vist com arribaven al port, com descarregàven el peix i el posaven en capses per vendre, hem seguit les capses de peix i hem arribat a la llotja on hem vist com subhastaven el peix. A la llotja hem pogut veure tot tipus de peixos: pops, crancs, sèpies…

De tornada a l’hotel hem parat a prendre un refresc i hem  entrat a les botiguetes que hi havia pel camí, a tafanejar alguns dels records que volem portar cap a casa.

A la nit hem celebrat el Sant de la Marta a l’hotel ballant, amb un pica pica i beguda. Molt contents hem acabat la festa i cap al llit a recuperar energies per demà.

Leave A Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Translate »