Què fem

Aquest contingut també està disponible en: Español

Aquí trobareu un llistat amb tots els projectes que actualment desenvolupem. Fent ‘click’ als títols de cada activitat podeu trobar informació ampliada sobre aquesta.

Activa’t: Programa de vacances en èpoques tradicionals.

Activa’t a Benidorm (2012)

Club Social: Conjunt d’activitats culturals, esportives i educatives que es duen a terme de dilluns a divendres. Actualment estem portant a terme: taller de cuina, taller creatiu (l’Espai Creatiu), taller de música i dansa.

Taller creatiu (2017)

Club Esportiu: Conjunt d’activitats esportives que es duen a terme de dilluns a dissabte. Actualment estem portant a terme futbol i tennis.

Futbol (2014)

Casal d’estiu: Programa destinat a persones amb DID en edat escolar durant el mes de juliol per facilitar la conciliació de la vida laboral i familiar.

Sessió de karaoke al Casal d’Estiu (2016)

Esplai: Programa de lleure destinat a nens i adolescents entre 6 a 18 anys.

Mostra d’una manualitat realitzada a l’Esplai

Desconnecta: Programa que ofereix escapades de cap de setmana per a persones amb discapacitat intel·lectual i/o del desenvolupament. Aquestes escapades tenen l’objectiu d’oferir un respir als seus cuidadors que, durant dos dies, poden gaudir del seu lleure sense la responsabilitat d’haver de cuidar la persona amb discapacitat.

Desconnecta Espluga de Francolí (2014)

VacanCET: Programa de vacances fora de temporada destinat a tots aqueslls treballadors i treballadores de Centres Especials de Treball (CETs) i empreses ordinàries que no poden gaudir de totes les vacances en les èpoques tradicionals.

Creuer VacanCET (2014)

Volem Sortir!: Programa d’activitats que es realitzen durant el cap de setmana destinat a persones més grans de 16 anys. On es va al cinema, teatre, a la discoteca, a parcs d’atraccions i qualsevol altre activitat que faria qualsevol jove de la seva edat.

Sortida al Tibidabo (2015)
Translate »