Activa’t

Aquest contingut també està disponible en: Español

L’Activa’t és un projecte que es va iniciar a finals del 2010 amb l’objectiu de poder oferir un conjunt de serveis de vacances en temporades tradicionals a les persones amb discapacitat intel·lectual i/o del desenvolupament (DID).

Amb aquest projecte Grandalla pretén augmentar la qualitat de vida de les persones amb DID promovent la lliure elecció i fent que gaudeixin d’unes vacances adaptades al màxim possible als seus interessos.

Activa’t a Torremolinos (2015)

Història i destins de l’Activa’t

El primer Activa’t que es va dur a terme va ser durant la Setmana Santa del 2011, data en què es va efectuar un Creuer pel Mediterrani. A l’estiu del mateix any l’Activa’t es va completar amb un viatge a Cantàbria i, al Nadal, varem passar el Cap d’any a Marina d’Or. El 2012 l’Activa’t va recorrer les Ries Baixes de Galícia i a l’estiu, Benidorm.

Ja l’any 2013 els participants de l’Activa’t van visitar Saragossa per Setmana Santa i, a l’estiu van estar a l’Escala i a Penyíscola. L’any 2014 l’Activa’t va passar el cap d’any a Madrid. El darrer any 2016 vam acabar-lo a Reus.

Activa’t a l’Escala (2013)

Cap d’Any a Lloret de Mar (2015)

Estem enllestint els detalls de l’Activa’t 2017, així que de seguida que en coneguem els detalls us informarem aquí.

Viatges de l’Activa’t: les cròniques

A continuació podreu accedir a les diverses cròniques dels diferents viatges que hem fet amb l’Activa’t. En elles podreu conèixer de primera mà tant l’experiència dels participants com les fotografies més rellevants. Feu click en els diferents enllaços que us proposem per accedir-hi:

Translate »