Activa’t

L’Activa’t és un projecte que es va iniciar a finals del 2010 amb l’objectiu de poder oferir un conjunt de serveis de vacances en temporades tradicionals a les persones amb discapacitat intel·lectual i/o del desenvolupament (DID).

Amb aquest projecte Grandalla pretén augmentar la qualitat de vida de les persones amb DID promovent la lliure elecció i fent que gaudeixin d’unes vacances adaptades al màxim possible als seus interessos.

 Història i destins de l’Activa’t

El primer Activa’t que es va dur a terme va ser durant la Setmana Santa del 2011, data en què es va efectuar un Creuer pel Mediterrani. A l’estiu del mateix any l’Activa’t es va completar amb un viatge a Cantàbria i, al Nadal, varem passar el Cap d’any a Marina d’Or. El 2012 l’Activa’t va recorrer les Ries Baixes de Galícia i a l’estiu, Benidorm.

Ja l’any 2013 els participants de l’Activa’t van visitar Saragossa per Setmana Santa i, a l’estiu van estar a l’Escala i a Penyíscola. L’any 2014 l’Activa’t va passar el cap d’any a Madrid. El darrer any 2016 vam acabar-lo a Reus.