Casal d’Estiu

El Casal d’Estiu va ser un projecte que va començar l’estiu del 2007 per donar cobertura a un conjunt d’infants i adolescents amb discapacitat intel·lectual i/o del desenvolupament (DID) que un cop acabat el curs escolar no podien integrar-se en un casal d’estiu ordinari. Inicialment el Casal d’Estiu es desenvolupava únicament al recinte de l’Escola d’Educació Especial Xaloc, però actualment es desenvolupa també a la seu de Grandalla.

Els cartell que van fer al casal en uns dels darrers anys

El Casal d’Estiu pretén ser un servei de conciliació de la vida laboral i familiar de les famílies amb membres amb DID. Al mateix temps es treballen hàbits i relacions diferents entre els participants i monitors, fomentant el respecte, la cooperació i la millora de les habilitats motrius i sensorials adquirides durant el curs escolar. També es pretén que els participants tinguin un aprenentatge  de diferents habilitats socials i coneixements, mitjançant el joc, al voltant d’un centre d’interès que dura tot el casal d’estiu.

Enguany us oferim tres possibilitats de Casal d’Estiu segons les característiques dels vostres fills:

  • Casal Grandalla (de 3 a 17 anys) a l’Escola d’Educació Especial Xaloc.

  • Casal Jove (de 15 a 22 anys) a Grandalla.

  • Casal Agost (a partir de 15 anys) a Grandalla.

Les dues primeres possibilitats comencen aproximadament el dia 26 de juny i poden finalitzar el dia 26 de juliol o el 1 d’agost, depenent de la demanda dels participants. La tercera possibilitat comença el dia 31 de juliol.

Les tres possibilitats són de 9 a 17h amb el dinar inclòs excepte el dia de les excursions.

Per a accedir a la informació dels CASALS D’ESTIU 2017 feu clic aquí.

Translate »