Futbol

Aquí podreu llegir les cròniques dels darrers partits que ha disputat l’equip de futbol de Grandalla, així com de les activitats que fan:

    • Cloenda juny de 2016: Els participants de l’equip van recollir medalles d’agraïment de la temporada realitzada.

      Els jugadors amb les seves medalles
L’equip Grandalla
  • 04/06/2016 Crònica del partit Grandalla 1 – Rosella 5

En aquesta última jornada van faltar l’Albert, el Joel i el Jordi, com a jugadors. Per aquest partit, tot i les baixes, vàrem assistir-hi amb forces ganes ja que era l’últim de la lligueta.

A més a més també va venir a jugar-lo el Marc Plans, el dia abans ens va comunicar que li agradaria venir a jugar per saber com era un partit, encara que no hem comptat amb ell en els entrenaments durant la temporada. Creiem que va estar content de provar-ho, i saber com era un partit. Uns moments abans ens ho comentava, i durant el partit, dins el camp de joc va desenvolupar-se correctament i va gaudir del partit amb la resta del equip.

Vàrem acabar així la lliga, quedant malauradament en la última posició, però igualment ben jugada i contents de l’esforç i l’aprenentatge de tots els jugadors de l’equip durant aquesta.

  • 21/05/2016 Crònica del partit Grandalla – C. FS Ciutat de Mataró C ( 3- 9)

Aquesta jornada ens enfrontàvem amb un equip que coneixíem de l’any passat, el qual en aquesta lliga estan invictes i van primers.

Vàrem poder presentar-nos amb tot l’equip menys amb el nou porter, que encara segueix lesionat i només va poder venir a animar. Vàrem poder afrontar la primera part amb ganes, encara que el marcador va quedar-se 4 gols en contra nostre, a 0. Els nostres intents no van acabar d’entrar. Després, a la segona part vàrem també sortir amb ganes de lluitar i remuntar, podent arribar a convertir les ocasions amb gols, fent un hat-trick de Joel. També vàrem rebre alguns gols de l’equip contrari, acabant amb el resultat final de 3 – 9.

Podem dir que l’equip va seguir lluitant en tot moment per tal d’aconseguir algun gol més i vàrem seguir jugant amb intensitat, fins al final.

Ens preparem ja per el pròxim i últim partit de la temporada, amb ganes d’intentar acabar amb una victòria.

  • 16/04/2016 Crònica del partit Grandalla – Montbau 3

Després de reprendre la lliga de la copa catalana, vàrem jugar el segon partit, en el qual jugàvem contra el Montbau 3.  Aquest doncs era un rival ja conegut amb el que hi hem jugat vàries vegades.

Vam arribar amb l’equip complert, només vam efectuar un petit canvi en l’alineació: el nostre segon porter, el Jordi, va jugar coma a jugador defensa ja que tenia un lesió que es va fer al dit de la mà.

Vam començar amb ganes de fer un bon partit i donar oposició a l’altre equip, ja que sabíem que tenia bastant bon nivell. Els primers minuts però vam encaixar 2 gols, abans del minut 10. Veiem que seria un partit complicat degut al bon nivell de l’equip contrari, i que havíem de defensar molt bé. Vam acabar la primera part amb el resultat de 1 a 6, només vam poder aconseguir un gol del nostre davanter, el Joel, al minut 15.

Durant la segona part vam seguir jugant amb ganes de millorar el marcador, tots vam posar del nostre esforç per arribar-hi, encara que el partit va seguir a favor de l’equip rival, i vam encaixar 3 gols més.

Des de la crònica del partit animem al nostre equip, pel resultat del últim partit i esperem que el Jordi es recuperi aviat per poder tenir el segon porter apunt. Estem contents amb l’esforç de l’equip, encara que seguirem treballant aspectes per millorar i poder donar més resistència de cara a l’equip contrari.

Translate »