Club Social

El Club Social de Grandalla està format per diferents activitats de caire cultural i educatiu que es realitzen de dilluns a divendres. Actualment estem portant a terme els següents tallers:

DILLUNS

  • El taller de cuina: S’ajuda als participants a adquirir coneixements elementals de cuina per al dia a dia. La formació s’imparteix des del local de Grandalla.

DIMARTS

  • El taller de dansa: La finalitat de l’activitat és treballar, a partir de l’aprenentatge de balls i danses modernes, la millora d’aspectes motrius i de coordinació i la integració social a partir d’aquests coneixements. Es realitza a la Fàbrica de Creació de les Arts en Viu al centre Ca l’Estruch de Sabadell.

DIMECRES

  • El taller creatiu (l’Espai Creatiu): Es desenvolupa al local de Grandalla al carrer Illa. En aquest taller s’utilitzen diferents materials i tècniques per tal de fomentar la creativitat dels participants. Segons els experts treballant la creativitat podem ser més independents i desenvolupar una sensibilitat especial pel món que ens rodeja. A més, treballar la creativitat ens fa guanyar confiança en nosaltres mateixos.

DIJOUS

  • El taller de música: Es desenvolupa al local de Grandalla. Creiem en el poder de la música ja que aquesta permet desenvolupar els potencials expressius del jove o adult amb discapacitat intel·lectual com poden ser l’àrea cognitiva, la motricitat, la creativitat o el joc entre altres. L’aprenentatge musical, a més, és una opció per superar obstacles físics i mentals, així com també desenvolupar les seves emocionalitats.

Translate »