Taller de cuina

Aquest contingut també està disponible en: Español

El taller de cuina es realitza cada dilluns i dimarts al local de Grandalla a les 18.00h de la tarda. L’objectiu d’aquest taller és, principalment que els participants gaudeixin i passin una bona estona, però també té la funció de potenciar l’autonomia del participant i que pugui, en la mesura del possible, ajudar a casa quan sigui el cas.

A continuació, trobareu diferents fotografies de les creacions que han anat fent els participants del taller en les diferents classes.

  • Taller 18 i 19 de Febrer: COcido i pastís de galetes i xocolata

  • Taller 11 i 12 de Febrer: Canelons casolans i pastís de formatge

 

  • Taller 28 de Gener: Hummus, una Burguer Gourmet i de postres uns dolços Muffins!

 

  • Taller 21 de Gener: Coliflor amb beixamel, flamenquines i brioix de coco

  • Taller 14 de Gener: Crema de verdures, botifarra estofada amb bolets i de postre gaetes de poma natural amb fruits secs.

  • Taller 7 de Gener: Amanida Campera, broquetes de pollastre amb pinya i de postre compota de fruites.

 

  • Taller 17 de Desembre: Panets farcits de crema de marisc, pollastre al forn amb patates i verdures i finalment de postre roques de xocolata.

  • Taller 10 de Desembre: Sopa de Galets, botifarra amb salsa de bolets i trena de torró de Xixona.

  • Taller del 3 de Desembre: Risotto de pollastre i flam de galetes.

  • Taller del 26 de juny: sopar de menú amb la família. Consulta la crònica de l’esdeveniment aquí.

  • Taller del 3 d’abril de 2017: “Torrijas”. Consulta la recepta aquí.

  • Taller del 13 de març de 2017: Tallarins asiàtics

  • Taller del 6 de març de 2017: arròs 3 delícies, hamburguesa de pollastre amb formatge i ceba i pastís de xocolata.

  • Taller del 20 de febrer de 2017: coca de llardons

  • Taller del 13 de febrer de 2017: pollastre a la taronja, a proposta de la participant Patricia.

  • Taller del 6 de febrer de 2017: amanida alemanya i pà de pessic de llet condensada i ron. Plat a proposta d’un dels participants i inspirats en Alemanya.

  • Taller del 30 de gener de 2017: espaguetis al forn i pretzels. Plat a proposta d’un dels participants.

  • Taller del 23 de gener de 2017: hummus amb pà àrab, crudites i pollastre especiat amb xampinyons i ceba.

  • Taller del 16 de gener de 2017: cus-cús amb guisat de pollastre, carbassó i pastanaga.

  • Taller del 9 de gener de 2017: Patates farcides de bacon i formatge i botifarra i pretzel de formatge i orenga.

  • Taller del 19 de desembre de 2016: Rollet de Nadal amb foie, cansalada curada i formatge tendre, acompanyat per unes patates amb pebrot

  • Taller del 12 de desembre de 2016: flors de poma

  • Taller del 5 de desembre 2016: canapés de Nadal

Translate »