VacanCET

El VacanCET és el nostre programa de vacances fora de temporada , es realitza del febre a l’octubre destinat a treballadors/es de Centres Especials de Treball (CETs) i també d’empreses ordinàries que no poden gaudir de les seves vacances en les èpoques tradicionals.

Aquest programa es desenvolupa de febrer a maig amb vacances que duren de 5 a 7 dies i normalment dins a territori nacional, tot i que també se n’han fet alguns d’internacionals. Els viatges estan limitats a 21 participants i es viatja amb mitjans de transport públics.

Els allotjaments escollits per aquests viatges estan integrats dins el nucli urbà del municipi on es realitza, facilitant així la visita dels elements significatius dels pobles i ciutats que es visiten.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

VACANCET 2019 BUDAPEST

Vacance’t: Budapest Aquest any dins del programa VacanCET el lloc escollit va ser  Budapest, aquesta zona d’Hungria ens va agradar molt. Un cop allà, es va poder visitar  places monuments i arquitectura que és patrimoni cultural i mundial de l’Unesco. Unes rutes molt xules on tothom s’ho va passar molt bé. En aquesta zona emblemàtica

Leer más »
Activat

Celebrem els nostres 15 anys

El passat 20 de Juliol vam celebrar els nostres 15 anys amb una gran festa a la nostra seu! Tots els usuaris i usuàries juntament amb les seves famílies van estar convidats, vam fer activitats familiars, en primícia vam fer el passí del documental #somgrandalla va haver-hi l’actuació del grup els Que son son i vam acabar

Leer más »